Γιορτή μελιού και σούμας στα Σιάννα

H 14η γιορτή μελιού και σούμας πραγματοποιείται από  τον Σύλλογο Σιαννών στην κεντρική πλατεία του χωριού μπροστά στην εκκλησία του Αγίου Παντελεήμονα Σιαννών την Παρασκευή 11 και το Σαββάτο 12 Αυγούστου 2017.

Η γιορτή είναι αφιερωμένη στα αγνά παραδοσιακά προϊόντα του χωριού, το μέλι και την σούμα και οι επισκέπτες θα έχουν την δυνατότητα να απολαύσουν εντελώς δωρεάν γλυκά με βάση το μέλι, μελεκούνια – χαλβάδες – ξεροτήγανα – λουκουμάδες και γιαούρτι με μέλι, η σούμα θα ρέει άφθονη στο καζάνι που θα λειτουργεί στον χώρο ενώ η είσοδος σε όλους τους χώρους είναι όπως πάντα ελεύθερη.

Το πρόγραμμα θα έχει ως εξής:
Παρασκευή 11 Αυγούστου 2017

18:00 Παιχνίδι αναζήτησης χαμένου θησαυρού για τους μικρούς μας φίλους σε συνεργασία με το 3ο σύστημα Προσκόπων Παραδεισίου, των Superheroes Rhodes και τις μασκότ του Συλλόγου μας.
21:00 Παράσταση Καραγκιόζη από το θέατρο σκιών Αθανασίου.
*Στις δράσεις της βραδιάς θα φιλοξενούνται τα παιδιά από το Κέντρο Παιδικής Μέριμνας Ρόδου.

Σαββάτο 12 Αυγούστου 2017
20:30 Καλωσόρισμα και χαιρετισμός από τον Π.Σ. Σιαννών.
21:00 Χορευτική παράσταση από το μπαλέτο του Συλλόγου Πολιτισμού και Περιβάλλοντος Αφάντου Παναγιά Καθολική.
22:00 Κρητικό, νησιώτικο και λαϊκό γλέντι μέχρι το πρωί, παρέα με τον Βαμβακά Στέλιο και την ορχήστρα του.

*Στο πλούσιο μενού της βραδιάς, εκτός τις προσιτές και φιλικές τιμές που θα βρείτε, φέτος θα μπορείτε να απολαύσετε 2 από τα παραδοσιακά φαγητά του χωριούς, τσικνιστά μακαρόνια και κατσίκα κοκκινιστή στον ξυλόφουρνο τα οποία θα μαγειρευτούν από αγνά προϊόντα και με τον παραδοσιακό τρόπο της χωριάτισσας νοικοκυράς.

14η Γιορτή Μελιού & Σούμας
Σάββατο 12 Αυγούστου
Άγιος Παντελεήμονας Σιαννών