«Φλερτ» με Κασάπογλου

«Φλερτ» με Κασάπογλου

«Φλερτ» με Κασάπογλου

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 291 ΦΟΡΕΣ

ΕΑΚΑ

Από τη στιγμή που δεν έχει οριστικοποιηθεί η παραμονή της Θάλειας Κασάπογλου στον Ανταγόρα και είναι ελεύθερη, είναι λογικό να δεχθεί προσεγγίσεις από άλλες ομάδες που τη θέλουν στο έμψυχο δυναμικό τους για τη νέα αγωνιστική περίοδο στο τοπικό πρωτάθλημα.

Η ΕΑΚΑ, που επιδιώκει να κάνει δυνατή επανεμφάνιση σε επίπεδο γυναικών, δίνοντας περαιτέρω κίνητρα στις μικρές πρωταθλήτριες νεανίδων και κορασίδων, «φλερτάρει» με την έμπειρη αθλήτρια και η παρουσία της στο camp στάθηκε αφορμή για κατ’ ιδίαν συζητήσεις.

Άλλωστε, η ανακοίνωση του συλλόγου για τη χθεσινή της επίσκεψη στο camp είναι ενδεικτική της εκτίμησης που τρέφουν οι άνθρωποί του για την Κασάπογλου: «Εντυπωσίασε η Θάλεια Κασάπογλου κι έκλεψε τις εντυπώσεις στο 2ο Super Summer Multi Sports της ΕΑΚΑ.

Οι άρτιες γνώσεις της και ο μοναδικός της χαρακτήρας σκόρπισε ενθουσιασμό στους μικρούς αθλητές. Στο παρκέ έδειξε εμπράκτως πολλά γύρω από την πορτοκαλί μπάλα καθώς έκανε προπόνηση στα μεγαλύτερα παιδιά του camp.

Αφού προβλήθηκε βίντεο για τη συνολική πορεία της αξιόλογης αθλήτριας, ο πρόεδρος της ΕΑΚΑ Γιάννης Καρδούλιας την τίμησε με ενθύμιο της Καλύμνου (λεύκωμα) και καλάθι με τοπικά εδέσματα».

Διαβάστε ακόμη

Καλά άλματα για τη Νικόλ Κυριακοπούλου με… φόντο τη Ρώμη

Σάββας Ορφανίδης: «Τρεις νίκες και βλέπουμε»

Ελεύθερα και χωρίς κίνητρο, ισόπαλο το Διαγόρας-Αιγάλεω

Βγαίνει πρωταθλητής στο μπάσκετ Ανδρών στην Ιαλυσό…

Θεαματική βελτίωση και νέα ατομικά ρεκόρ από τον Νικόλαο Κοντού!

Τα αποτελέσματα του δρομικού τριάθλου στίβου Κ14

Τα αποτελέσματα ατομικής χρονομέτρησης στο τοπικό πρωτάθλημα ποδηλασίας δρόμου

Ικανοποιητική παρουσία από Λιακοπούλου και Σαραγά στο “ACROPOLIS JUNIORS”