Κατηγορείται για αγοραπωλησία ναρκωτικών

Κατηγορείται για  αγοραπωλησία ναρκωτικών

Κατηγορείται για αγοραπωλησία ναρκωτικών

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 651 ΦΟΡΕΣ

Στο εδώλιο του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Ρόδου θα δικαστούν το επόμενο διάστημα, 22χρονος και 24χρονος οι οποίοι είχαν συλληφθεί το περασμένο καλοκαίρι κατηγορούμενοι για αγοραπωλησία ναρκωτικών ουσιών.

Μαζί τους είχε συλληφθεί και ένας ακόμη 22χρονος, και σε βάρος τους ασκήθηκε ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος και μετά τις απολογίες τους είχαν αφεθεί ελεύθεροι με τον περιοριστικό όρο της εμφάνισης μία φορά το μήνα στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής τους.

Με βούλευμα, ωστόσο, του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Ρόδου, ο 22χρονος και ο 24χρονος παραπέμπονται σε δίκη στο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Ρόδου, κατηγορούμενοι ο μεν πρώτος για αγορά, κατοχή και διάθεση ναρκωτικών ουσιών προς ιδίαν χρήση και ο δεύτερος για προμήθεια και κατοχή ναρκωτικών ουσιών προς ιδίαν χρήση.

Σύμφωνα με πληροφορίες, με το ίδιο βούλευμα καταργείται και ο περιοριστικός όρος που τους είχε επιβληθεί από την ανακρίτρια Ρόδου μετά την απολογία τους.

Η σύλληψη των τριών ανδρών είχε γίνει στις 20 Αυγούστου 2016 από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ρόδου. Πιο συγκεκριμένα, στο πλαίσιο διερεύνησης υπόθεσης ναρκωτικών οι αστυνομικοί είχαν θέσει σε διακριτική παρακολούθηση το σπίτι του πρώτου 22χρονου από όπου είδαν να βγαίνει ο 24χρονος.

Ο τελευταίος συναντήθηκε με τον δεύτερο 22χρονο προκειμένου να του πουλήσει ποσότητα 0,7 ηρωίνης. Την ώρα εκείνη έκαναν «έφοδο» οι αστυνομικοί και συνέλαβαν τον ένα 22χρονο και τον 24χρονο έχοντας στην κατοχή τους το «φιξάκι» της ηρωίνης.

Ακολούθως οι αστυνομικοί διερεύνησαν το σπίτι του άλλου 22χρονου όπου και εντόπισαν 4,6 γραμ. ηρωίνη, 0,9 γραμ. μεθαμφεταμίνης, 0,4 γραμ. κάνναβης, ηρεμιστικά χάπια σε σκόνη βάρους 0,8 γραμ., 10 ναρκωτικά χάπια, μία ζυγαριά ακριβείας και 635 ευρώ.

Όλες οι ναρκωτικές ουσίες, τα χρήματα και η ζυγαριά ακριβείας κατασχέθηκαν, ενώ σε βάρος των συλληφθέντων σχηματίστηκε δικογραφία με την οποία παραπέμφθηκαν στη δικαιοσύνη.

Διαβάστε ακόμη

Συνελήφθη 20χρονος στη Ρόδο για επικίνδυνη οδήγηση και βία κατά αστυνομικών

45χρονος συνελήφθη στη Ρόδο για κλοπή τραπεζικής κάρτας

Θα δικαστεί 39χρονος που μετέφερε ηρωίνη και μεθαδόνη

37 δενδρύλλια κάνναβης καλλιεργούσαν 31χρονος και 22χρονη σε αυτοσχέδια θερμοκήπια στην Κάλυμνο

Απερρίφθη η αίτηση για τους εργαζόμενους της «ΡΟΔΑ»

Εντοπισμός αλλοδαπών και σύλληψη των διακινητών τους μετά από καταδίωξη στην Τήλο

Συνελήφθη 22χρονος αλλοδαπός για διακίνηση ναρκωτικών στη Ρόδο

Καταδικάστηκε 53χρονος Βούλγαρος που εξαπάτησε υπάλληλους ανταλλακτηρίων