Καλλιθέα: Μένει μόνο το διαδικαστικό για τη συγχώνευση

Η πρωταθλήτρια Δωδεκανήσου, Καλλιθέα, έχει σχεδόν έτοιμο το ρόστερ της νέας αγωνιστικής περιόδου όπου και πάλι αναμένεται να πρωταγωνιστήσει, με στόχο το δεύτερο συνεχόμενο τίτλο στην κατηγορία ανδρών και τη συμμετοχή στα επόμενα μπαράζ ανόδου όπου αυτή τη φορά όλοι ευελπιστούν ότι θα κερδίσουν το εισιτήριο για τη Γ’ εθνική.

Με τον βασικό κορμό να παραμένει αναλλοίωτος, καθώς οχτώ παίκτες ανανέωσαν τη συνεργασία τους (Εκινέ, Κούρος Γ., Σκορδάλης, Μπιλλιάς, Συμιακός, Μήτσης, Κούρος Π., Γυφτάκης), και με τέσσερις σημαντικές προσθήκες έως τώρα (Πάνος Παναγιωταράκος από Ελπίδα, Σταύρος Παρδακάς και Μάκης Δούβαλης από Διαγόρα και Φίλιππο Παπακωνσταντίνου από Ηλυσιακό), το συγκρότημα του Χρήστου Μπίλια είναι σαφέστατα ενισχυμένο και πολύ πιο «γεμάτο», σε σχέση με πέρσι, σε όλες τις θέσεις.

Βέβαια, είναι ένα σύνολο πολύ ώριμο και του λείπει το «νέο αίμα». Ίσως η μεταγραφή του 18χρονου Γεωργουλάκου από την Καλαμάτα ’80 να ρίξει κάπως το μέσο όρο ηλικίας της Καλλιθέας.

Από κει και πέρα, το βάρος έχει πέσει – όπως είναι αναμενόμενο – στην ολοκλήρωση της διαδικασίας για τη συγχώνευση με την Ελπίδα Πεταλούδων. Καλώς εχόντων των πραγμάτων, το θέμα θα έχει τακτοποιηθεί έως την έναρξη των προπονήσεων στις 4 Σεπτέμβρη.