«Κόλλησε» ο σχεδιασμός του Ιπποκράτη

Έχουν «παγώσει» τις τελευταίες δύο εβδομάδες οι μεταγραφικές εξελίξεις στον Ιπποκράτη, εν όψει της συμμετοχής του στο Κύπελλο Ελλάδας (σε περίπου ένα μήνα) και φυσικά στο πρωτάθλημα της Β’ εθνικής κατηγορίας.

Μετά τις επίσημες ανακοινώσεις για την αντικατάσταση του Μιχάλη Καπλανίδη από τον Χάρη Κουλουριώτη στον πάγκο της ομάδας και τις ανανεώσεις των Αντώνη Ασημακόπουλου, Κώστα Χαρίση, Γιώργου Σκούφη, Ανδρέα Παπαδημητρίου και Γιώργου Τρύπα, οι Κώοι έχουν προχωρήσει μόλις σε μία προσθήκη που στην ουσία είναι επιστροφή: αυτή του 18χρονου Χρήστου Γερογιάννη, γιου του γενικού διευθυντή του συλλόγου, Ηλία Γερογιάννη.

Από κει και πέρα, όλα τα υπόλοιπα αποτελούν προφορικά deals τα οποία μπορούν εύκολα να «ναυαγήσουν». Όσες θετικές απαντήσεις και αν έχει λάβει ο Ιπποκράτης στις προτάσεις συνεργασίας που έχει καταθέσει σε αθλητές, οι τελικές συμφωνίες δεν έχουν επιτευχθεί κι έτσι η ομάδα είναι ακόμα πολύ πίσω στην ολοκλήρωση του σχεδιασμού της, με το χρόνο να κυλάει επικίνδυνα.

Εξάλλου, έχει προκύψει και ο «πονοκέφαλος» με το λουκέτο στο κλειστό γυμναστήριο της Κω και ακόμη δεν ξέρει πότε (και πού) θα ξεκινήσει η προετοιμασία του.

Πάντως, χωρίς να έχει οριστικοποιηθεί κάτι, έπεσε στο τραπέζι μία πρώτη ιδέα για τα φιλικά. Η περίπτωση του ταξιδιού στην Τουρκία (όπως πέρσι) φαίνεται αρκετά πιθανή όπως και η μετάβαση στη Ρόδο για τεστ προετοιμασίας με τον Κολοσσό H Hotels.