Δήμαρχος Καρπάθου: « Η Κάρπαθος θα έχει στο μέλλον ανοδική πορεία στον Τουρισμό»

«Η Κάρπαθος είναι μία ανερχόμενη τουριστική δύναμη. Εμείς για την Κάρπαθο ονειρευόμαστε ακόμη περισσότερους επισκέπτες.

Τώρα βρισκόμαστε σε μια δυναμικότητα περίπου 8. 500 κλινών και θεωρούμε ότι η έκταση μπορεί να ανεβάσει πολύ περισσότερο τις κλίνες. Έχουμε τη δυνατότητα και πιστεύω . χωρίς βέβαια να χαλάμε το τοπίο και χωρίς να χαλάμε τα έθιμά μας, την παράδοσή μας, ότι Κάρπαθος έχει προοπτικές τουριστικής ανάπτυξης».

Αυτά δήλωσε ο Δήμαρχος Καρπάθου κ. Ηλίας Ανδρ. Λάμπρος σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εβδομαδιαία εφημερίδα «HELLENIC MAIL».

Η συνέντευξη είχε καθαρά τουριστικό περιεχόμενο στο πλαίσιο της αναφοράς της εφημερίδας σε διάφορους ταξιδιωτικούς προορισμούς στην Ελλάδα.

Αναφερόμενος στα έργα βασικών υποδομών ο κ. Δήμαρχος τόνισε:

«Είναι στο τελικό στάδιο και όταν αυτά ολοκληρωθούν , που στην χειρότερη περίπτωση θα έχουν ολοκληρωθεί μέσα στο 2017 και ίσως στο 2018 δίνουν νέες προοπτικές για την Κάρπαθο.

Αναφέρομαι στο νέο νοσοκομείο που δημιουργείται στην Κάρπαθο, στον βιολογικό καθαρισμό και στο Φράγμα που θα μας λύσει ένα από τα μεγάλα προβλήματα που έχουμε με την ύδρευση.

Όταν ολοκληρωθούν αυτά τα 3 έργα, τα οποία είναι κύρια έργα, να πιστέψετε και να το πιστέψουν όλοι ότι η Κάρπαθος θα έχει μία περαιτέρω ανοδική πορεία».

Να σημειωθεί ότι συνέντευξη παραχώρησαν και ο κ. Γιώργος Γρηγοριάδης, Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Καρπάθου, ο κ. Δημήτρης Κορδάμπαλος , Πρόεδρος του Σωματείο Ιδιοκτητών Μπαρ- Καφέ Μπαρ – Εστιατορίων-Φαστ-Φουντ-Κέντρων Διασκέδασης Καρπάθου και η δ. Φωτεινή Φράγκου δημοτική σύμβουλος και μέλος της Επιτροπής Τουρισμού Καρπάθου.