Έφυγε από τη ζωή  ο Μίκης Αντωνιάδης

Πέθανε χθες σε ηλικία 72 ετών ο Μίκης Αντωνιάδης ένας ροδίτης με ιδιαίτερη δραστηριότητα στον τουρισμό και με πολύχρονη παρουσία στον ναυταθλητισμό.

Ο Μίκης Αντωνιάδης γεννήθηκε το 1945 στην Αλεξάνδρεια της Αιγύπτου και το 1953 ήρθε με την οικογένειά του στη Ρόδο, όπου ζούσε μέχρι τον θάνατό του.

Ασχολήθηκε για χρόνια με τον  τουρισμό και ήταν ο ιδρυτής της «θρυλικής» δισκοθήκης  Step By Step, την πρώτη δισκοθήκη  που υπήρξε στο νησί της Ρόδου.

Δούλεψε ως ξεναγός και ως αρχηγός, στο πρακτορείο «Αργώ» της οικογένειας Παπαθανάση και στην συνέχεια για 25 χρόνια στο τουρ οπερέιτορ Spies όπου έφθασε να είναι υπεύθυνος για την υπογραφή συμβολαίων σε όλη την Ελλάδα και σε άλλες χώρες.

Τα τελευταία χρόνια μέχρι την συνταξιοδότηση του εργάστηκε επίσης ως διευθυντής συμβολαίων στο πρακτορείο «Ευρωπαϊκά Ταξίδια».

Από μικρός ασχολήθηκε επίσης με τον ναυταθλητισμό ως ιστιοπλόος και στην συνέχεια διατέλεσε πρόεδρος του Ναυτικού Ομίλου Ρόδου και μάλιστα επί θητείας του ολοκληρώθηκε η κατασκευή του κολυμβητηρίου ενώ υπήρξε μέλος του ΑΣΙΑΘΡ από την ίδρυσή του.

Η κηδεία του θα γίνει την Παρασκευή 11πμ εκ του ιερού ναού ταξιαρχών του νεκροταφείου Ρόδου. Παράκληση της οικογένειας είναι αντί στεφάνων τα χρήματα να κατατεθούν για τις ανάγκες των παιδικών χωριών SOS.