Βράβευση του προσωπικού του ξενοδοχείου Atrium Platinum Luxury Resort Hotel & Spa

Με μεγάλη χαρά το Atrium Platinum Luxury Resort Hotel & Spa βραβεύθηκε για ακόμη μία χρονιά από τους επισκέπτες του τουριστικού γραφείου Jet2holidays, με το βραβείο «Quality Award 2016», στην κατηγορία «Staff Service», το οποίο αφορά την άριστη εξυπηρέτηση των πελατών από το σύνολο του προσωπικού του ξενοδοχείου.

Η βράβευση αυτή είναι αποτέλεσμα της έρευνας ικανοποίησης πελατών που διεξάγει το Jet 2 Holidays, όπου οι υπηρεσίες του Atrium Platinum αξιολογήθηκαν ως οι καλύτερες μεταξύ των υπολοίπων συνεργατών – Ξενοδοχείων.

Το βραβείο παρέδωσε η Destination Manager - Rhodes του Jet2holidays, κα.Ruth Jones,  στον Γενικό Διευθυντή του ξενοδοχείου, κο Γεώργιο Ματσίγκο, τον οποίο συνεχάρη για την σημαντική αυτή βράβευση και για το άριστο προσωπικό του Ξενοδοχείου κι ευχόμενη πάντα επιτυχίες.

Το Jet2holidays είναι ο τρίτος μεγαλύτερος Tour Operator του Ηνωμένου Βασιλείου. Για το 2018 έχει προγραμματίσει 20% αύξηση στο πρόγραμμα του για την Ρόδο.

Το Ξενοδοχείο Atrium Platinum ανήκει στον όμιλο Atrium Hotels, που φέτος βραβεύθηκε από σειρά συνεργατών του όπως Trivago, Booking.com, Hotels.com, Holidaycheck, Tripadvisor Travelers’ Choice και Zoover.