Επεισόδιο με Αιγύπτιους στην Κάρπαθο

Για μερικά οικοδομικά εργαλεία «πιάστηκαν στα χέρια» δύο Αιγύπτιοι στην Κάρπαθο με αποτέλεσμα τη σύλληψη του ενός εξ αυτών, ο οποίος όμως δεν έκατσε … καλά ούτε ως κρατούμενος αφού επιτέθηκε σε αστυνομικό πιάνοντας τον από το λαιμό!

Το περιστατικό σημειώθηκε προχθές το πρωί στην Κάρπαθο και σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, οι δύο Αιγύπτιοι ηλικίας 40 και 33 ετών αντίστοιχα εργάζονταν στην ίδια οικοδομή όταν για ασήμαντο αφορμή (πιθανώς κάποια εργαλεία) τσακώθηκαν.

Το μεσημέρι της ίδιας ημέρας ο 33χρονος υπέβαλλε μήνυση κατά του 40χρονου συμπατριώτη του για απειλή, εξύβριση και επικίνδυνη σωματική βλάβη.

Ο 40χρονος από την Αίγυπτο συνελήφθη και κατά τη διάρκεια της κράτησης του φέρεται να προκαλέσε φασαρία και στα κρατητήρια και όταν πήγε ο αστυνομικός να τον ησυχάσει ο 40χρονος του επιτέθηκε πιάνοντας τον από τον λαιμό!

Μετά από αυτό τον αλλοδαπό βαραίνουν και οι κατηγορίες της απλής σωματικής βλάβης και των φθορών στην στολή του αστυνομικού. Ο 40χρονος μεταφέρθηκε χθες το απόγευμα στη Ρόδο προκειμένου να προσαχθεί ενώπιον του αρμόδιου εισαγγελέα και να κινηθεί σε βάρος του η προβλεπόμενη από τον νόμο διαδικασία.