Προφυλακίστηκαν ο πατέρας και ο 67χρονος συνταξιούχος για το βιασμό της 14χρονης

Το δρόμο για τις φυλακές πήραν χθες μετά τις απολογίες τους ο 41χρονος πατέρας αλλά και ο 67χρονος συνταξιούχος που κατηγορούνται για βιασμό κατ’ εξακολούθηση, την αποπλάνηση και την ασέλγεια της ανήλικης κόρης του πρώτου!

Οι δύο άνδρες χθες το μεσημέρι συνοδευόμενοι από τους συνηγόρους τους κ.κ. Δημήτρη Καρδούλια και Τιτίκα Μουράτογλου – Νικαία (για τον 67χρονο) και Κώστα Χόνδρο (για τον 41χρονο) απολογήθηκαν αρνούμενοι τα όσα τους καταλογίζονται.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 67χρονος είπε πως ουδεμία σχέση έχει με τα όσα του καταλογίζονται, ενώ ακόμη και ο 41χρονος πατέρας που προανακριτικά φέρεται να είχε δώσει «λεπτομέρειες» για την υπόθεση αρνήθηκε κάθε ανάμιξη.

Μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας με σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα και οι δύο άνδρες κρίθηκαν προσωρινά κρατούμενοι και πήραν το δρόμο για τις φυλακές.

Η υπόθεση αποκαλύφθηκε μετά από καταγγελία που έκανε η 14χρονη    –σήμερα-  κοπέλα μαζί με δύο συγγενείς της, στις 16 Αυγούστου 2017 στο Αστυνομικό Τμήμα Καλύμνου.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, η ανήλικη περιέγραψε με κάθε λεπτομέρεια τα όσα βίωνε από τον Οκτώβριο του 2013 έως και τον Αύγουστο του 2017 που κατάφερε να βρει τη δύναμη και να μιλήσει, από τον ίδιο της τον πα- τέρα!

Πιο συγκεκριμένα, ο 41χρονος φέρεται να επέτρεπε στον 67χρονο συνταξιούχο να συνερευρίσκεται ερωτικά με την ανήλικη κόρη του και όταν όλα τελείωναν εκείνος της έδινε χρήματα, ποσά από 5 έως 20 ευρώ. Τα χρήματα αυτά η ανήλικη τα έδινε όταν επέστρεφε στο σπίτι τους, στον πατέρα της.

Μετά την καταγγελία ενημερώθηκε ο αρμόδιος Εισαγγελέας και αφού εκδόθηκαν εντάλματα από τον ανακριτή Κω, συνελήφθησαν τόσο ο 41χρονος πατέρας όσο και ο 67χρονος συνταξιούχος.

Οι δύο δράστες μεταφέρθηκαν στη Κω όπου και ασκήθηκαν ποινικές διώξεις σε βάρος τους για βιασμό κατ’ εξακολούθηση, αποπλάνηση παιδιών και ασέλγεια και παραπέμφθηκαν στην ανάκριση.