Συναυλία για παιδιά...  σαν παραμύθι... για  την αγάπη που ενώνει!

Στα πλαίσια του 2ου Φεστιβάλ Καλλιτεχνικής Δημιουργίας Ροδίων που διοργανώνεται από την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και τον ΔΟΠΑΡ, υπό την καλλιτεχνική διεύθυνση του Τάκη Βούη, το μουσικοπαιδαγωγικό σχήμα «ΠΑΙΖΟΝΤΑΣ ΜΕ ΤΗ ΜΟΥΣΙΚΗ», θα παρουσιάσει τη «ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΣΤΗΝ ΑΥΛΗ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ!»

Στη συναυλία αυτή εκτός από το μουσικό σύνολο «Παίζοντας με τη μουσική», που αποτελείται από τους Γ. Σακελλαρίδη, Δ. Ιωσήφ, Λ. Σακελλαρίδη και Ε. Ζαράκη, παίρνουν μέρος - με διαφορετικούς τρόπους – τα ΠΑΙΔΙΑ και όσοι από τους μεγάλους το επιθυμούν. Η συναυλία αυτή είναι πέρα για πέρα συμμετοχική - συνεργατική-βιωματική!

Το Σάββατο λοιπόν 26 Αυγούστου 2017, στις 7.30μμ., στην Πλατεία Αργυροκάστρου, λίγο πριν να φτάσουμε στην Πλατεία Μουσείου στη Μεσαιωνική μας Πόλη, θα δούμε να ξετυλίγεται Η ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΛΩΣΤΗ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ!

Εκεί θα τραγουδήσουμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ σαν μια μεγάλη ΧΟΡΩΔΙΑ, για τη ΔΥΝΑΜΗ της ΑΓΑΠΗΣ και θα παίξουμε παιδικά και άλλα τραγούδια, με το δικό μας διαφορετικό «θεατρικό» τρόπο! ΕΤΣΙ ΣΑΝ ΠΑΡΑΜΥΘΙ!