Επέστρεψαν οι «βράχοι» του, μαγνητική ο Γιαννακόπουλος

Πάνω που ο Μιχάλης Πολιάς είχε αρχίσει να χαμογελάει βλέποντας τους έμπειρους αμυντικούς του, Στέργο Φελεγκάκη και Γιάννη Τσούφιο, να αφήνουν πίσω τους τα προβλήματα που τους ταλαιπώρησαν το τελευταίο διάστημα και να επιστρέφουν στις προπονήσεις, ήρθε ο αναπάντεχος τραυματισμός του Σταύρου Γιαννακόπουλου να του χαλάσει τη διάθεση.

Σε μία ανύποπτη και φαινομενικά αθώα στιγμή του πρόσφατου φιλικού με τον Κλεάνθη, που διεξήχθη στο πλαίσιο του τουρνουά «Εμμανουήλ Βασιλώττος-Τσαμπίκος Παπαδημήτρης», ο 23χρονος ποδοσφαιριστής στραβοπάτησε και αποχώρησε από το γήπεδο με σφοδρούς πόνους στο γόνατο. Χθες ο Γιαννακόπουλος υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία και οι «ροπαλοφόροι» περιμένουν με αγωνία το αποτέλεσμά της, με την ευχή να μην πρόκειται για κάτι το σοβαρό.

  Ο Σταύρος Γιαννακόπουλος είναι και ο μοναδικός ποδοσφαιριστής που θα χάσει το σημερινό φιλικό παιχνίδι με το Φοίβο, το οποίο θα ξεκινήσει στις 5:30 το απόγευμα στο γήπεδο της Κρεμαστής. Για πρώτη φορά, ο Μιχάλης Πολιάς θα έχει τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσει μαζί τους κεντρικούς αμυντικούς, Φελεγκάκη και Τσούφιο, ενώ διαθέσιμος θα είναι και ο επιθετικός Σπύρος Λολάκης, ο οποίος δεν συμμετείχε στο τουρνουά των Μαριτσών λόγω των επαγγελματικών υποχρεώσεών του.

                                                Ενθουσιασμένοι με τον κόσμο

  Κάθε προσδοκία ξεπέρασε η συμμετοχή του κόσμου στην «1η Γιορτή του Τσοπάνη», την περασμένη Κυριακή στην Ιερά Μονή του Σωτήρα. Η εκδήλωση, την οποία διοργάνωσε ο Ηρακλής σε συνεργασία με τον Πολιτιστικό Σύλλογο «Ο Κερωνιάτης», το Σύλλογος Γυναικών Μαριτσών και τους κτηνοτρόφους της περιοχής, ήταν απόλυτα επιτυχημένη, άρεσε και είναι δεδομένο πως θα καθιερωθεί. Οι επισκέπτες της γιορτής διασκέδασαν με την ψυχή τους, στήριξαν την ομάδα και ενθουσίασαν τη διοίκηση, η οποία απευθύνει σε όλους ένα πελώριο «ευχαριστώ».