Νικήτρια η τριάδα που όλοι θα ήθελαν έχουν!

Νικήτρια η τριάδα που όλοι θα ήθελαν έχουν!

Νικήτρια η τριάδα που όλοι θα ήθελαν έχουν!

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 232 ΦΟΡΕΣ

Οι Τρύπας, Λάμπρου και Χρήστου κέρδισαν το φετινό τουρνουά 3Χ3 της ΑΕ Δικαίου

Τρεις από τους καλύτερους αθλητές που έχει βγάλει η Δωδεκάνησος (όχι μόνο η Κως) τα τελευταία δεκαπέντε χρόνια ένωσαν τις δυνάμεις τους και κέρδισαν το 4ο τουρνουά 3Χ3 που διοργάνωσε η ΑΕ Δικαίου στο ανοιχτό γήπεδο του Πυλίου.

Ο Γιώργος Τρύπας, ο Πέτρος Λάμπρου και ο Φραντζέσκος Χρήστου έκαναν την ομάδα Followers και αναδείχθηκαν νικητές της πετυχημένης διοργάνωσης στην οποία έλαβαν μέρος πάνω από εβδομήντα αθλητές και αθλήτριες!

«Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε το βράδυ της Κυριακής το τουρνουά 3on3 ανδρών που διοργάνωσε για 4η συνεχόμενη χρονιά η ομάδα μας» αναφέρει η ανακοίνωση της ΑΕ Δικαίου και συνεχίζει: «Με τη συμμετοχή πολλών αθλητών απ’ όλο το νησί, νέων, παλιών, ενεργών και μη, δημιουργήθηκαν συνολικά 27 ομάδες (ανδρών, κοριτσιών και αγοριών) οι οποίες προσέφεραν θέαμα και συγκινήσεις στον πολύ κόσμο που γέμισε τις εξέδρες του ανοιχτού γηπέδου Πυλίου το 3ημερο 18-20 Αυγούστου.

Μεγάλη νικήτρια η ομάδα των Followers (Πέτρος Λάμπρου, Γιώργος Τρύπας, Φρατζέσκος Χρήστου), που νίκησαν στον τελικό την ομάδα των "Strength in numbers" (Νίκος Καλής, Μιχάλης Χατζηφιλίππου και Πέτρος Καραθωμάς).
Στους ημιτελικούς, οι "Strength in numbers" νίκησαν τους "Τρεις και ο καλός" (Κώστας Παμπρής, Βασίλης Βογιατζής, Δημήτρης Παπούλης και Γιάννης Αντωνόπουλος) και οι Followers νίκησαν τους Παράορους (Βασίλης Τσάμπαλλας, Νίκος Σπανός, Βαγγέλης Δανελλάκης).

Στο διαγωνισμό των 3ποντων, νικητής ήταν ο Μιχάλης Χατζηφιλίππου (σ.σ. της ΑΕ Δικαίου).

Εκ μέρους του Δ.Σ. της ομάδας μας, ευχαριστούμε τους 70 αθλητές -μικρούς και μεγάλους- που αγωνίστηκαν καθώς και όλους τους φιλάθλους που παρακολούθησαν το τουρνουά.

Ραντεβού του χρόνου !!!!».

Διαβάστε ακόμη

Η εμπιστοσύνη στον Ντόστανιτς και το πλάνο του Διαγόρα τη νέα σεζόν

Μικτές ΕΠΣΔ: Έτοιμοι να πάνε στον τελικό

Για μια θέση στον τελικό του Final Four Ανδρών στο μπάσκετ

Επιπλέον παιχνίδια στο πρόγραμμα του τοπικού βόλεϊ

Τα αποτελέσματα της αντοχής στο τοπικό πρωτάθλημα ποδηλασίας δρόμου

Η ήττα του Κολοσσού H Hotels Collection στο Περιστέρι και οι… διασωθέντες Γκάουντλοκ και Μπραΐκοβιτς

Τη Δευτέρα στη Χίο ο Φοίβος για νέες βάσεις ανόδου

Το Ροδίων Άθλησις στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα ενόργανης γυμναστικής Παγκορασίδων