Ευχές σε Διακοφώτη από δήμαρχο και επίτιμο

Συγχαρητήριες επιστολές για την εκλογή του Παναγιώτη Διακοφώτη στην Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ καταφθάνουν καθημερινά στα γραφεία της ΕΠΣΔ, οι  παράγοντες της τελευταίας δηλώνουν ιδιαίτερα χαρούμενοι και συγκινημένοι, απευθύνοντας σε όλους ένα μεγάλο «ευχαριστώ». Οι πλέον πρόσφατες είναι αυτές του δημάρχου Ρόδου Φώτη Χατζηδιάκου και του επίτιμου προέδρου της Ένωσης, Μιχάλη Κόκκινου.
 
Ο Φώτης Χατζηδιάκος
«Αγαπητέ Παναγιώτη,
Θα θέλαμε να σε συγχαρούμε για την εκλογή σου με εντυπωσιακό τρόπο στο Διοικητικό Συμβούλιο της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας. Ελπίζουμε με την υποστήριξη και τις γνώσεις σου, η νέα διοίκηση της ΕΠΟ με πρόεδρο το Βαγγέλη Γραμμένο να εργαστεί σκληρά και αποτελεσματικά για την ανάπτυξη του ποδοσφαίρου, αυτού του τόσο λαοφιλούς αθλήματος, όχι μόνο με γνώμονα το επαγγελματικό ποδόσφαιρο και την Εθνική Ομάδα, αλλά και τον ερασιτεχνικό αθλητισμό, ιδιαιτέρως της Περιφέρειας και των νησιών μας, βάζοντας σε ιδιαίτερη προτεραιότητα την ενασχόληση των νέων με το ποδόσφαιρο.
Είμαστε βέβαιοι ότι με την υπομονή, επιμονή, και το ήθος που σε χαρακτηρίζει, αλλά και με σκληρή δουλειά, η θητεία σου στο ΔΣ της ΕΠΟ θα είναι άκρως επιτυχημένη, και θα συνεχίσεις να εκπροσωπείς επάξια τα Δωδεκάνησα από τη νέα σου θέση ευθύνης».

Ο Μιχάλης Κόκκινος
 «Αγαπητέ μου Πρόεδρε,
Με ιδιαίτερη χαρά και συγκίνηση επληροφορήθηκα της εκλογή σου στην Εκτελεστική Επιτροπή της Ε.Π.Ο. στις πρόσφατες αρχαιρεσίες της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας με επί κεφαλής τον εκλεκτό παράγοντα κ. Ευάγγελο Γραμμένο.
Είναι μια εκλογή που τιμά όχι μόνο εσένα και τα μέλη του συμβουλίου της Ε.Π.Σ.Δ. αλλά και το ποδόσφαιρο της Δωδεκανήσου.
Σου εκφράζω τα πλέον θερμά μου συγχαρητήρια για την πανηγυρική εκλογή σου, με ολόθερμη ευχή να πετύχεις στο δύσκολο αυτό έργο που αναλαμβάνεις για το καλό του Ελληνικού Ποδοσφαίρου που τόσα δεινά υπέστη τελευταία.
Μέσα στα πλαίσια των οικονομικών δυνατοτήτων της Ε.Π.Ο., μπορείς να βοηθήσεις το ποδόσφαιρο της Δωδεκανήσου καθώς και την Ένωση μας λόγω της νησιωτικότητας  της Δωδεκανήσου όπως εγένετο και παλαιότερα.
Εμείς οι προηγούμενοι παράγοντες της Ένωσης μας είμαστε περήφανοι για σένα και προσδοκούμε από το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της Ε.Π.Ο. ένα συνεχές δημιουργικό έργο επ’ ωφέλεια του Ελληνικού Ποδοσφαίρου και της Δωδεκανήσου ειδικότερα.
Και πάλι μπράβο σου».