Έχει να το λέει ο  Φαρμακίδης για κλίμα και νοοτροπία

Τα μικρά της καθημερινότητας είναι που «χτίζουν» το χαρακτήρα μίας ομάδας και με αυτά που βλέπει, ο προπονητής του Άρη, Στάθης Φαρμακίδης, μπορεί είναι βέβαιος  πως στον Αρχάγγελο δημιουργείται κάτι καλό.  Μόλις δύο μέρες μετά τον τραυματισμό του και τα ράμματα που έκανε, ο τερματοφύλακας Μιχάλης Βαρέλης εμφανίστηκε στο γήπεδο με επίδεσμο στο κεφάλι, φόρεσε τα γάντια του και προπονήθηκε σαν να ήταν απόλυτα υγιής, κλείνοντας τα αυτιά του σε όσους τον προέτρεπαν να ξεκουραστεί μέχρι να αναρρώσει πλήρως.

Ο 23χρονος ποδοσφαιριστής ούτε που το συζήτησε, δείχνοντας αυταπάρνηση και απόλυτη προσήλωση στις υποχρεώσεις του, όπως  άλλωστε έπραξε λίγες μέρες νωρίτερα ο Δημήτρης Γκίκας, ο οποίος παρά τον τραυματισμό του στο γόνατο στο φιλικό παιχνίδι με τη Δόξα Ψίνθου, έθεσε άμεσα εαυτόν στη διάθεση του προπονητή του. Ο τελευταίος έσπευσε να επαινέσει τους δύο αθλητές του ενώπιον των συμπαικτών του και έχει να το λέει για το άριστο κλίμα που επικρατεί στην ομάδα.

Η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του Άρη βρίσκεται στην κορύφωσή της και τα φιλικά παιχνίδια τα οποία απομένουν μέχρι την έναρξη του νέου πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας Blue Star Ferries θα χρησιμοποιηθούν για να μονταριστεί η ενδεκάδα και να οριστικοποιηθεί η σύνθεση του βασικού κορμού. Ένα τέτοιο περιμένει τους «κιτρινόμαυρους» αύριο στις 5:30 στον Αρχάγγελο, όπου θα αντιμετωπίσουν τον Κλεόβουλο.  

Οι ποδοσφαιριστές που δεν χρησιμοποιηθούν αύριο, δεδομένου πως δεν παρακολουθούν τις προπονήσεις  λόγω των επαγγελματικών υποχρεώσεών τους, είναι οι Σάββας Σκυλλαράκης, Τσαμπίκος Γιαννιού και Λάκης Αξιώτης. Αντίθετα, χρόνο συμμετοχής είναι πιθανό να πάρει ο νεαρός επιθετικός Στέλιος Σακελλάρης, ο οποίος απουσίαζε για περίπου δέκα μέρες λόγω αμυγδαλίτιδας.

Αισιόδοξος είναι ο Στάθης Φαρμακίδης  χάρις το ζήλο των παικτών του.
Αισιόδοξος είναι ο Στάθης Φαρμακίδης χάρις το ζήλο των παικτών του.