«Βγήκε» η κούραση στο φιλικό…

Ο Αστέρας Παστίδας μπορεί να νίκησε τον Διγενή με το φτωχό 1-0 από το φάουλ του Γιώργου Σκόρπου, αλλά δεν έμεινε ικανοποιημένος από την γενική εικόνα της ομάδας του σε αυτό το φιλικό.

Οι παίκτες του Κώστα Πάττα, φάνηκαν καταπονημένοι από την προετοιμασία και την συνεχή προσπάθεια, αλλά αυτό δεν σημαίνει πώς θα πρέπει να σταματήσει η δουλειά που γίνεται σε όλους τους τομείς.

Ο κόουτς του Αστέρα, βρήκε πολλά λάθη από την αγωνιστική εικόνα των παικτών του κι είναι αποφασισμένος να δουλέψει με όλους, για να βελτιώσει ακόμα περισσότερο προς το καλύτερο την προσπάθεια που γίνεται στον αγωνιστικό χώρο και δεν πρέπει να πηγαίνει χαμένη.

Σε ότι αφορά τον αγωνιστικό τομέα, ο Κώστας Πάττας δεν έχει σημαντικές απουσίες, ενώ είδε σε αυτό το φιλικό τον νεαρό Σιδηρόπουλο, να δίνει το παρών στον χρόνο συμμετοχής που πήρε .Πάντως δεν αποκλείεται να γίνει ακόμα μια μεταγραφή στον Αστέρα , ωστόσο οι άνθρωποι του, δεν θέλησαν χθες να αποκαλύψουν το οτιδήποτε.

Επόμενο φιλικό για τον Αστέρα Παστίδας είναι προγραμματισμένο να γίνει το ερχόμενο Σάββατο στο γήπεδο της Παστίδας κόντρα στον Διαγόρα Βατίου και στο οποίο η τεχνική ηγεσία θα δοκιμάσει και πάλι σχήματα και τακτικές.