Κόντρες «θανάτου»  στην Ρόδου  Καλλιθέας από αθίγγανους

Τους... Ρομά με τα μάτια τους είδαν προχθές λίγο μετά τις 9 το βράδυ, δεκάδες διερχόμενοι οδηγοί από τη Ρόδου Καλλιθέας, καθώς δύο αυτοκίνητα που οδηγούσαν αθίγγανοι που διαμένουν στο Καρακόνερο, είχαν αναπτύξει μεγάλες ταχύτητες βάζοντας έτσι σε κίνδυνο δεκάδες ζωές.

Για τα όσα διαδραματίζονταν από την περιοχή του αθλητικού κέντρου στο Καρακόνερο έως και την ΕΡΤ Ρόδου, διερχόμενοι πολίτες ενημέρωσαν αμέσως το κέντρο επιχειρήσεων της ΕΛΑΣ (100) και λίγη ώρα αργότερα στο σημείο έφθασε περιπολικό της Τροχαίας Ρόδου.

Οι οδηγοί των δύο οχημάτων μόλις αντιλήφθησαν ότι  στο σημείο έφθασαν οι αστυνομικοί, αμέσως κινήθηκαν εκτός του δρόμου και κατάφεραν να διαφύγουν πολύ γρήγορα εντός του καταυλισμού των ΡΟΜΑ στο Καρακόνερο.

Δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνουν αυτού του είδους τα επικίνδυνα φαινόμενα επί της Ρόδου Καλλιθέας.

Πριν από ενάμιση περίπου χρόνο, αυτοκίνητο που είχε αναπτύξει υπερβολική ταχύτητα και στο οποίο επέβαιναν ΡΟΜΑ, ξέφυγε από τον δρόμο του και ενώ κατευθύνονταν προς την πόλη τη Ρόδου λίγο μετά τις εγκαταστάσεις της ΕΡΑ, βγήκε εκτός του δρόμου και κατέληξε σε δέντρο.

Το αποτέλεσμα ήταν να τραυματιστούν δύο άτομα και να διακομιστούν στο νοσοκομείο Ρόδου.

Η σφοδρότητα του ατυχήματος ήταν τόσο έντονη, που το ιχ είχε μεταβληθεί σε άμορφη μάζα σιδηρικών.

Κάτοικοι της περιοχής, σημειώνουν ότι  τέτοιου είδους περιστατικά αποτελούν καθημερινό φαινόμενο και καλούν τις αρμόδιες υπηρεσίες σε τοπικό επίπεδο, επιτέλους να βάλουν ένα τέλος στην παραβατικότητα αυτή, πριν να θρηνήσουμε θύματα.