Από 1η Σεπτεμβρίου θα πιάσουν δουλειά οι συμβασιούχοι του δήμου

Από 1η Σεπτεμβρίου θα πιάσουν  δουλειά οι συμβασιούχοι του δήμου

Από 1η Σεπτεμβρίου θα πιάσουν δουλειά οι συμβασιούχοι του δήμου

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 668 ΦΟΡΕΣ

Η υπογραφή συμβάσεων θα γίνει τη Δευτέρα

Από την ερχόμενη Δευτέρα 28 Αυγούστου θα πρέπει να προσέρχονται οι συμβασιούχοι της καθαριότητας στο Δήμο της Ρόδου για να υπογράψουν και να πιάσουν δουλειά από την 1η Σεπτεμβρίου!

Το παραπάνω έκανε γνωστό χθες ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου κ. Ευγένιος Κορναρόπουλος, ο οποίος, καταρχήν, θύμισε ότι από τις 2 Αυγούστου έχουν στείλει για έγκριση το σχέδιο των συμβάσεων για τους συμβασιούχους της καθαριότητας, μαζί με την απόφαση του δημοτικού συμβουλίου με την οποία εγκρίθηκε η υπογραφή νέας σύμβασης μαζί τους μέχρι, το αργότερο, τις 31 Μαρτίου του 2018.

Όπως είπε ο Γενικός, στο μεσοδιάστημα είχαν κάποια επικοινωνία με τον ΑΣΕΠ από τον οποίο και ζητήθηκαν κάποια επιπλέον δικαιολογητικά στις 18 Αυγούστου ενώ σε νεότερη επικοινωνία αυτή την εβδομάδα, τους ενημέρωσαν ότι ο φάκελος του Δήμου είναι πλήρης και άρτιος και το μόνο που χρειάζεται για να υπάρξει έγκριση των εξαιρετικών προϋποθέσεων που συντρέχουν για την υπογραφή των νέων συμβάσεων, είναι να αποστείλουν πλέον υπογεγραμμένες τις συμβάσεις με κάθε έναν από τους συμβασιούχους στον ΑΣΕΠ για να ολοκληρωθεί ο φάκελος.

Αυτό, δηλαδή η υπογραφή των συμβάσεων, θα γίνει από τη Δευτέρα οπότε καλούν και όλους αυτούς τους ανθρώπους να προσέλθουν στο Δήμο για να υπογράψουν τις συμβάσεις ενώ στα σχέδια του Δήμου είναι να ξεκινήσουν δουλειά από 1η Σεπτεμβρίου.

Υπενθυμίζεται ότι οι άνθρωποι που απασχολούνταν στις 7 Ιουνίου του 2017 ήταν 127 και γι’ αυτούς έχει λάβει απόφαση το δημοτικό συμβούλιο.

Ωστόσο, ο Δήμος τους κάλεσε ενδιάμεσα, ώστε να είναι έτοιμοι και να υπάρχει κάποιος σχεδιασμός, να καταθέσουν αίτηση για να ξαναπιάσουν δουλειά, τρεις από αυτούς δεν προσήλθαν γιατί είπαν ότι έχουν βρει κάπου αλλού δουλειά.

Θα τους ξανακαλέσουν τώρα και αν δεν έρθουν υπολογίζουν ότι τα άτομα είναι γύρω στα 125.

Διαβάστε ακόμη

Απορρίφθηκε η πρόταση της Λαϊκής Συσπείρωσης για την Υγεία στο περιφερειακό συμβούλιο

Εντυπωσιακό video - spot της Αστυνομίας με πρωταγωνιστές μικρά παιδιά: Η οδήγηση στους δρόμους δεν είναι παιχνίδι

Για μία ακόμα φορά καθαρίστηκε η είσοδος του καταυλισμού των Ρομά στο Καρακόνερο

ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: Προσοχή! Επιτήδειοι αποσπούν χρήματα από πολίτες και επιχειρηματίες, υποδυόμενοι υπαλλήλους της Περιφέρειας

Νέα Αριστερά: Οι καθυστερήσεις στις πληρωμές του Μεταφορικού Ισοδύναμου οδηγούν στην πλήρη απαξίωσή του

Ενημερώθηκε το περιφερειακό συμβούλιο για την 9η Διεθνή Διάσκεψη για τους Ωκεανούς

Δύο διαμερίσματα στην Αθήνα θα διατεθούν στον Σύλλογο Καρκινοπαθών

Νέες αρμοδιότητες στον Κ. Μενεγάκη