Διαψεύδει δημοσίευμα για τις εργολαβίες ο Ι. Κούρτης

Διαψεύδει δημοσίευμα  για τις εργολαβίες ο Ι. Κούρτης

Διαψεύδει δημοσίευμα για τις εργολαβίες ο Ι. Κούρτης

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 656 ΦΟΡΕΣ

Μετά από δημοσίευμα της τοπικής εφημερίδας «Δημοκρατική της Ρόδου», στις 29 Αυγούστου 2017, με θέμα: «Σε έναν εργολάβο με απευθείας ανάθεση όλα τα έργα αποκατάστασης σχολείων της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης» και με μοναδικό γνώμονα την αποκατάσταση της αλήθειας, ο Πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Α/θμιας Εκπαίδευσης Δήμου Ρόδου, κος Ιωάννης Κούρτης δηλώνει τα παρακάτω:

«Το εν λόγω δημοσίευμα είναι παντελώς ανακριβές, ψευδές και παραπλανητικό, με μόνο στόχο τη δημιουργία αρνητικών εντυπώσεων σε βάρος μου.

Το τελευταίο χρονικό διάστημα εκτελέστηκαν και εκτελούνται συνολικά 26 έργα βελτίωσης και αναβάθμισης των σχολικών μονάδων της Ρόδου, σε μία προσπάθεια για καλύτερες συνθήκες φοίτησης των παιδιών μας ενόψει της νέας σχολικής χρονιάς.

Η ανάθεση των παραπάνω έργων έγινε με διαδικασίες απόλυτα νόμιμες και διαφανείς. Αντίθετα με όσα ανακριβή και παραπλανητικά αναφέρονται στο εν λόγω δημοσίευμα τα έργα δεν έχουν ανατεθεί σε έναν εργολάβο αλλά σε τέσσερις διαφορετικούς οι οποίοι ουδέποτε είχαν σχέση με την Δ.Ε.Ρ.Μ. Α.Ε.

Στον ευαίσθητο χώρο του τύπου και της ενημέρωσης, σε μία δημοκρατική χώρα, θα πρέπει οι ειδήσεις να είναι αληθινές και αντικειμενικές.
Διαισθανόμενος την ανάγκη να υπερασπίσω τον εαυτό μου από ψευδείς και παραπλανητικές ειδήσεις οι οποίες έχουν μόνο σκοπό να πλήξουν το πρόσωπο μου και το έργο μου στη Σχολική Επιτροπή, καλώ την εφημερίδα «Δημοκρατική της Ρόδου» να αποκαταστήσει άμεσα την αλήθεια.

Σε διαφορετική περίπτωση θα προσφύγω στην δικαιοσύνη προκειμένου να υπερασπιστώ την υπόληψή μου όπως και την προσωπική, επαγγελματική και πολιτική μου πορεία.

Κλείνοντας, θα ήθελα να διαβεβαιώσω τους εκπαιδευτικούς, τους γονείς αλλά κυρίως τα παιδιά μας, ότι η Σχολική Επιτροπή Αθμιας Εκπαίδευσης θα συνεχίσει απρόσκοπτα το έργο της για τη διαρκή βελτίωση των σχολείων μας».

Διαβάστε ακόμη

Γ. Μανιάτης: Ένας ευρωβουλευτής οφείλει να έχει ψηλά τα θέματα νησιωτικότητας

Αυτοψία Ν. Τσούλλου στο οδικό έργο από την είσοδο της Νέας Μαρίνας έως το λιμάνι της Ακαντιάς

Συνέχιση των κινητοποιήσεων των εργαστηριακών ιατρών του Ι.Σ.Ρ.

Μείωση των ασφαλιστικών εισφορών κατά 50% για την off season περίοδο θα αιτηθούν οι ξενοδόχοι με στόχο την επιμήκυνση της σεζόν

Νομαρχιακό Τμήμα ΑΔΕΔΥ Δωδεκανήσου: 24ωρη Πανυπαλληλική Απεργία, Τρίτη 21 Μαΐου 2024

Επίτιμος διδάκτορας ο Μητροπολίτης Ρόδου

Ενθαρρυντικά ξεκινάει η σεζόν για τη ΔΕΡΜΑΕ

Συνέδριο για τον ρόλο της δημοσιογραφίας στην τοπική ανάπτυξη διεξάγεται στη Ρόδο