Μετακομίζει  στην Καλλιθέα  ο Κολοσσός!

Στο κλειστό γυμναστήριο των Καλυθιών είχε φημολογηθεί ότι θα διεξαγόταν το χειμερινό ανοιχτό τουρνουά του ΔΟΠΑΡ λόγω των υποχρεώσεων που έχει στο Βενετόκλειο ο Κολοσσός H Hotels.

Αυτή η φήμη, ωστόσο, «κατέρρευσε» χθες το μεσημέρι δια στόματος του προέδρου του Οργανισμού, κ. Στέφανου Κυριαζή, ο οποίος ενημέρωσε τους εκπροσώπους των ομάδων, που λαμβάνουν μέρος στο τουρνουά, ότι στο κλειστό των Καλυθιών πρόκειται να μπει στο προσεχές διάστημα εργολάβος ο οποίος θ’ αναλάβει τις εργασίες για την αύξηση της χωρητικότητας του γηπέδου!

Σύμφωνα με όσα είπε ο κ. Κυριαζής, έχει γίνει ήδη διαγωνισμός και ο ανάδοχος αναμένεται σύντομα να ξεκινήσει την τοποθέτηση καθισμάτων ούτως ώστε το γήπεδο να χωράει περίπου δύο χιλιάδες θεατές και να μπορέσει να χρησιμοποιηθεί ως έδρα στους αγώνες πρωταθλήματος (ίσως και ευρωπαϊκών διοργανώσεων) από τον Κολοσσό H Hotels ο οποίος θ’ αφήσει το Βενετόκλειο και θα μετακομίσει στην Καλλιθέα.

Αυτό σημαίνει ότι, εφόσον οι εργασίες ολοκληρωθούν μέσα στη σεζόν, οι «θαλασσί» την επόμενη χρονιά θα μεταφερθούν στο κλειστό γυμναστήριο των Καλυθιών κι έτσι θα αποφορτιστεί το «βαρύ» πρόγραμμα του Βενετοκλείου, επιτρέποντας πιο συχνή χρήση από μεγαλύτερο αριθμό ερασιτεχνικών ομάδων καθώς και τη διεξαγωγή περισσότερων διοργανώσεων κατά τη διάρκεια της χρονιάς, όπως ένα ανοιχτό τουρνουά.