«Ζόρικη» εβδομάδα για τον Φαρμακίδη

Αλλιώς σχεδίασε τις προπονήσεις της εβδομάδας ο τεχνικός του Άρη, Στάθης Φαρμακίδης, και αλλιώς του βγήκαν, λόγω των συσσωρευμένων ατυχιών που περιόρισαν αισθητά τον αριθμό των συμμετεχόντων ποδοσφαιριστών.

Ο Δημήτρης Γκίκας πονάει στην ποδοκνημική και ακολουθεί φαρμακευτική αγωγή, ανάλογο και σοβαρότερο πρόβλημα αντιμετωπίζει ο Αντώνης Μαυριός, ο οποίος θα υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία, ενώ εκτός δράσης βρίσκεται και ο Σωτήρης Πατσιαούρας, λόγω ενοχλήσεων στον προσαγωγό. 

Στους παραπάνω προστίθενται ο στρατευμένος Αντώνης Παρδαλός και ο Μανώλης Κολλιού, που δυσκολεύεται να ακολουθήσει με συνέπεια το πρόγραμμα των προπονήσεων λόγω των επαγγελματικών υποχρεώσεών του, ενώ στην προετοιμασία δεν έχουν ενταχθεί ακόμα, για τον ίδιο λόγο, οι Λάκης Αξιώτης, Σάββας Σκυλλαράκης και Τσαμπίκος Γιαννιού. 

Σε κάθε περίπτωση πάντως, ο Άρης θα παρατάξει στο αυριανό, υψηλού βαθμού δυσκολίας,  φιλικό  παιχνίδι του  με τον Ιάλυσο μία απόλυτα αξιόμαχη ενδεκάδα, με την προσδοκία να ενισχύσει την αισιοδοξία των φίλων του για μία επιτυχημένη χρονιά. Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 6 το απόγευμα στο γήπεδο Αρχαγγέλου.