«Ζόρικη» εβδομάδα για τον Φαρμακίδη

«Ζόρικη» εβδομάδα για τον Φαρμακίδη

«Ζόρικη» εβδομάδα για τον Φαρμακίδη

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 293 ΦΟΡΕΣ

Ουκ ολίγες ατυχίες έχει καταγράψει τις τελευταίες μέρες ο τεχνικός του Άρη, ο οποίος αναγκάστηκε να τροποποιήσει το προπονητικό πρόγραμμά του

Αλλιώς σχεδίασε τις προπονήσεις της εβδομάδας ο τεχνικός του Άρη, Στάθης Φαρμακίδης, και αλλιώς του βγήκαν, λόγω των συσσωρευμένων ατυχιών που περιόρισαν αισθητά τον αριθμό των συμμετεχόντων ποδοσφαιριστών.

Ο Δημήτρης Γκίκας πονάει στην ποδοκνημική και ακολουθεί φαρμακευτική αγωγή, ανάλογο και σοβαρότερο πρόβλημα αντιμετωπίζει ο Αντώνης Μαυριός, ο οποίος θα υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία, ενώ εκτός δράσης βρίσκεται και ο Σωτήρης Πατσιαούρας, λόγω ενοχλήσεων στον προσαγωγό.

Στους παραπάνω προστίθενται ο στρατευμένος Αντώνης Παρδαλός και ο Μανώλης Κολλιού, που δυσκολεύεται να ακολουθήσει με συνέπεια το πρόγραμμα των προπονήσεων λόγω των επαγγελματικών υποχρεώσεών του, ενώ στην προετοιμασία δεν έχουν ενταχθεί ακόμα, για τον ίδιο λόγο, οι Λάκης Αξιώτης, Σάββας Σκυλλαράκης και Τσαμπίκος Γιαννιού.

Σε κάθε περίπτωση πάντως, ο Άρης θα παρατάξει στο αυριανό, υψηλού βαθμού δυσκολίας, φιλικό παιχνίδι του με τον Ιάλυσο μία απόλυτα αξιόμαχη ενδεκάδα, με την προσδοκία να ενισχύσει την αισιοδοξία των φίλων του για μία επιτυχημένη χρονιά. Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 6 το απόγευμα στο γήπεδο Αρχαγγέλου.

Διαβάστε ακόμη

Η εμπιστοσύνη στον Ντόστανιτς και το πλάνο του Διαγόρα τη νέα σεζόν

Μικτές ΕΠΣΔ: Έτοιμοι να πάνε στον τελικό

Για μια θέση στον τελικό του Final Four Ανδρών στο μπάσκετ

Επιπλέον παιχνίδια στο πρόγραμμα του τοπικού βόλεϊ

Τα αποτελέσματα της αντοχής στο τοπικό πρωτάθλημα ποδηλασίας δρόμου

Η ήττα του Κολοσσού H Hotels Collection στο Περιστέρι και οι… διασωθέντες Γκάουντλοκ και Μπραΐκοβιτς

Τη Δευτέρα στη Χίο ο Φοίβος για νέες βάσεις ανόδου

Το Ροδίων Άθλησις στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα ενόργανης γυμναστικής Παγκορασίδων