Ξεκινάει η Αθλητική Ακαδημία Ρόδου

Συν ένα σύλλογο θα μετρούν τη νέα χρονιά οι διοργανωτές των αναπτυξιακών πρωταθλημάτων στην περιοχή μας για το ποδόσφαιρο και το μπάσκετ.

Όπως ανακοινώθηκε χθες επισήμως, το Κολλέγιο Ρόδου θα λειτουργήσει σωματείο με την ονομασία «Αθλητική Ακαδημία Ρόδου» με σκοπό κατ’ αρχάς να συμμετάσχει στα πρωταθλήματα των «μικρών» στα προαναφερόμενα αθλήματα. Οι εγγραφές μάλιστα ξεκινούν από σήμερα και δεν αφορούν μόνο τα παιδιά που φοιτούν στο Κολλέγιο Ρόδου.

Η σχετική ανακοίνωση:
«Το Κολλέγιο Ρόδου, ενστερνιζόμενο το δόγμα των αρχαίων ελλήνων «νους υγιής εν σώματι υγιεί» και ασπαζόμενο την ανάγκη των νέων του νησιού μας για υγιή αθλητισμό, με ιδιαίτερη χαρά ξανασυστήνεται στο αθλητικό κοινό της Ρόδου με τη δημιουργία του αθλητικού σωματείου «Αθλητική Ακαδημία Ρόδου».

Το παρόν σωματείο για την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο θα δραστηριοποιηθεί στο χώρο του ποδοσφαίρου (για αγόρια που φοιτούν στο νηπιαγωγείο μέχρι την πρώτη γυμνασίου) και στο χώρο του μπάσκετ (για αγόρια και κορίτσια στις αντίστοιχες τάξεις και ηλικίες), με συμμετοχή στα αναπτυξιακά πρωταθλήματα που διοργανώνουν τόσο η τοπική επιτροπή ποδοσφαίρου της περιοχής μας (ΕΠΣΔ) όσο και αυτή του μπάσκετ (ΤΕ ΕΟΚ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ)

Οι εγγραφές θα ξεκινήσουν την Παρασκευή 1η Σεπτεμβρίου με μια απλή αίτηση εγγραφής στην κεντρική γραμματεία του σχολείου μας και η έναρξη των προπονήσεων έχει προγραμματιστεί για την Δευτέρα 18 Σεπτεμβρίου και για τα δύο τμήματα υποδομής.

Θα είμαστε στην διάθεση σας από Δευτέρα έως Παρασκευή (09:00-15:00) και η πρόσκληση για συμμετοχή στο σωματείο μας αφορά όλα τα παιδιά της Ρόδου, είτε φοιτούν είτε όχι στο σχολείο μας.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στα εξής τηλέφωνα:
-    22410 87747 (εσωτερικό 100, 109) κα Αδρασκέλα Γιώτα, κεντρική γραμματεία του σχολείου
-    6973939468 κος Σταυριανάκης Γιώργος, υπεύθυνος λειτουργίας του αθλητικού σωματείου και πρόεδρος της προσωρινής διοικούσας επιτροπής
-    6930971904 κος Καρίκης Παναγιώτης, υπεύθυνος λειτουργίας και προπονητής του τμήματος ποδοσφαίρου
-    6974409718 κος Μωραΐτης Ιωάννης, υπεύθυνος λειτουργίας του τμήματος μπάσκετ)
-    6936758097 κα Βελούδου Γεωργία (προπονήτρια του τμήματος μπάσκετ)

Ευχόμαστε σε όλους - γονείς και μαθητές - καλή σχολική και αθλητική χρονιά και θα ήταν χαρά μας να σταθούμε στο πλευρό των παιδιών του νησιού μας τόσο παιδαγωγικά όσο και αθλητικά».