ΑΓΕΣ Κάμειρος 2009: «Λυπούμαστε πολύ, κύριε Μάγο...»

ΑΓΕΣ Κάμειρος 2009: «Λυπούμαστε πολύ, κύριε Μάγο...»

ΑΓΕΣ Κάμειρος 2009: «Λυπούμαστε πολύ, κύριε Μάγο...»

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 1094 ΦΟΡΕΣ

Απογοητευμένη είναι η διοίκηση του συλλόγου, σύμφωνα με ανακοίνωσή της, για την παραίτηση του έμπειρου προπονητή, αλλά και τα όσα ανέφερε σε επιστολή του

Χωρίς το Σταμάτη Μάγο στη σύνθεση του προπονητικού του σχήματος θα πορευτεί από δω και πέρα ο ΑΓΕΣ Κάμειρος 2009, αφού τις τελευταίες μέρες υπήρξαν σημαντικές εξελίξεις, όσον αφορά τις σχέσεις των δύο πλευρών.

Σύμφωνα με τη διοίκηση, την Κυριακή 20 Αυγούστου πραγματοποιήθηκε συνάντηση με τους προπονητές για να γίνει ο προγραμματισμός όσον αφορά την παρουσία του ΑΓΕΣ Κάμειρος 2009 στις διοργανώσεις της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Αιφνιδιάζοντας τους παρευρισκόμενους όμως, ο Σταμάτης Μάγος έθεσε θέματα ήσσονος σημασίας για τη συνέχιση της δράσης του συλλόγου, τα οποία φυσικά και αποδέχθηκε αμέσως η διοίκηση, θεωρώντας πια ότι το θέμα έχει λήξει εκεί…

Την Τετάρτη 23 Αυγούστου όμως ο Σταμάτης Μάγος χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση, καμία προσωπική επικοινωνία με τους ανθρώπους που στήριζαν το έργο του επί έξι συνεχή χρόνια, αδιαφορώντας για τους αθλητές του που περίμεναν την έναρξη της αθλητικής τους χρονιάς, τους γονείς των αθλητών καθώς και τους συνεργάτες του, απέστειλε στην ηλεκτρονική διεύθυνση του συλλόγου, γραπτώς την παραίτησή του.

Ο σύλλογος μετά από δύο ημέρες και αφού επικοινώνησε μαζί του τηλεφωνικώς χωρίς κάποιο αποτέλεσμα θετικό από μέρους του Σταμάτη Μάγου, έκανε αποδεκτή την παραίτησή του, ενημερώνοντάς τον προσωπικώς με επιστολή. Η ανάρτηση του συλλόγου στο Facebook για λόγους ενημέρωσης των φίλων του, ακολούθησε της επιστολής.

Εν συνεχεία, θέλοντας ο ΑΓΕΣ Κάμειρος 2009 να προστατεύσει πάνω απ’ όλα τους αθλητές του αλλά και όλους όσοι δουλεύουν για το καλό του, αναγκάστηκε να αναρτήσει ανακοίνωση στο επίσημο προφίλ του στο facebook χθες, εκφράζοντας περισσότερο την απογοήτευσή του για όσα αναφέρονταν σε ανοικτή επιστολή του Σταμάτη Μάγου, τα οποία βρίθουν από ψεύδη, πάντα σύμφωνα με τη διοίκηση, και να προσπαθήσει να προστατευτεί από αυτή την προσπάθεια συκοφάντησής του με κάθε νόμιμο μέσο για να σταματήσει η υποβάθμιση του έργου του.

Το σημαντικό μερίδιο του Σταμάτη Μάγου στην ανοδική πορεία του ΑΓΕΣ Κάμειρος 2009 ουδέποτε αμφισβητήθηκε, και οι τελευταίες εξελίξεις σίγουρα δημιουργούν… απορίες, κυρίως λαμβάνοντας υπόψη πως ο σύλλογος λειτουργεί αποδεδειγμένα υποδειγματικά σε κάθε επίπεδο, κάτι που αναγνωρίζεται από τον ΣΕΓΑΣ αλλά και από άλλους συλλόγους ανά την Ελλάδα.

Κυρίως οι απορίες δημιουργούνται για τον χρόνο που αποφάσισε ο Σταμάτης Μάγος να εκφράσει την απρόσμενη δυσαρέσκειά του, λίγο πριν την έναρξη της σαιζόν και όχι όταν έληξε η προηγούμενη, θέτοντας με την παραίτησή του σε αναστάτωση πρωτίστως τους αθλητές του...

Παρά την τελευταία εξέλιξη, οι Φώτης Κουμεντής, Κώστας Τσαταλός και Φιλήμονας Μιχαλάκης παραμένουν στην προπονητική του ομάδα, όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση του συλλόγου, και θα συνεχίσουν την προσπάθεια για την ανάδειξη του κλασικού αθλητισμού στην περιοχή μας.

Σημειώνεται πως την τελευταία εξαετία ο ΑΓΕΣ Κάμειρος 2009 έχει σημειώσει τόσες επιτυχίες σε κάθε επίπεδο, που για οποιονδήποτε άλλο σύλλογο, κυρίως νησιωτικό, θα θεωρούνταν αδιανόητες…

Η ανακοίνωση του ΑΓΕΣ Κάμειρος:
«Λυπούμαστε πολύ κ. Μάγο, για όσα αναφέρετε στην ανοικτή επιστολή σας…

Όλοι όσοι είναι κοντά στο σύλλογό μας, γνωρίζουν πολύ καλά τις αξίες, την αγάπη, την ανιδιοτελή προσφορά, την ακούραστη εθελοντική εργασία που κατέβαλε η Διοίκηση και οι φίλοι του Συλλόγου μας Α.Γ.Ε.Σ. ΚΑΜΕΙΡΟΣ 2009 αυτά τα 6 χρόνια, για να μπορέσετε εσείς απρόσκοπτα να προσφέρετε στα παιδιά μας τις γνώσεις και την εμπειρία σας. ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ φέραμε τον σύλλογό μας σε αυτήν την θέση, καθώς όλοι γνωρίζουν ότι τα αποτελέσματα έρχονται μόνο με ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ προσπάθεια και εργασία.

Δυστυχώς οι αξίες που επικαλείστε, δεν σας απέτρεψαν από το να εγκαταλείψετε τα παιδιά μας λίγες μέρες πριν την έναρξη της σαιζόν, απροειδοποίητα και ΒΙΑΙΑ μέσω ενός ψυχρού ηλεκτρονικού μηνύματος για προσωπικούς σας λόγους.

Για όσα ψευδώς αναφέρετε, τα οποία δυστυχώς προσβάλουν με αδίστακτο τρόπο την φήμη και την αξιοπρέπεια του συλλόγου μας και των μελών της, θα σας απαντήσουμε με κάθε νόμιμο μέσο.
Ο σύλλογος Α.Γ.Ε.Σ. ΚΑΜΕΙΡΟΣ 2009, δηλώνει παρών και συνεχίζει την προσπάθεια, με τους ίδιους προπονητές του κ.Φ. Κουμεντή, κ. Κ.Τσαταλό, & κ. Φ. Μιχαλάκη”.

Διαβάστε ακόμη

Μεγάλη πρόκριση στον τελικό για τη Μικτή Κ16 της ΕΠΣΔ

Τη Δευτέρα αναχωρεί ο Φοίβος

Ρήξη πρόσθιου χιαστού ο Νίκος Καμαριανός!

Συνέχεια στις διοργανώσεις του Ομίλου Αγωνιστικού Μπριτζ Ρόδου

Τα αποτελέσματα του διασυλλογικού πρωταθλήματος στίβου Κ18

ΠΑΕ Διαγόρας: Την προσεχή Τετάρτη με τον Γιούχτα

Ακουσίλαος Φανών: Ανανέωσε και ο Καλοπέτρης

Αστέρας Παστίδας: Αποχωρεί ο Λιαμής, σήμερα η Γ.Σ.