Θεσμικό πλαίσιο ασφαλείας στα οικοδομικά έργα

Το TEE τμ. Δωδεκανήσου διοργανώνει σε συνεργασία με το ΠΔΕΥΑΕ-Περιφερειακή Διεύθυνση Επιθεώρησης Ασφάλειας και Υγείας στην Εργασία Πειραιά, Δυτικής Αττικής και Αιγαίου ενημερωτική εσπερίδα με θέμα: «Θεσμικό πλαίσιο Ασφάλειας & Υγείας σε οικοδομικά έργα και εργοτάξια – Πρόληψη εργατικών ατυχημάτων»
 
Η εσπερίδα θα πραγματοποιηθεί στην Κω την Τετάρτη 6 Σεπτεμβρίου 2017 στις 18:00, στο Ξενοδοχείου Kos στην οδό Βασιλέως Γεωργίου και στη Ρόδο την Παρασκευή 08 Σεπτεμβρίου 2017 στις 18:30, στην αίθουσα «Γεώργιος Καραγιάννης» στο Επιμελητήριο Δωδεκανήσου, ΕΒΕΔ,  στην οδό Γρηγορίου Λαμπράκη 8.
 


Ομιλητές και θέματα εισηγήσεων 
•Τσαρακλής Ζαχαρίας- Ναυπηγός Μηχανολόγος Μηχανικός Ε.Μ.Π./Υπ.   Διδάκτωρ & Διδάσκων Α&ΥΕ στο Ε.Μ.Π./Επιθεωρητής Ασφάλειας και Υγείας στην Εργασία -Διευθυντής ΠΔΕΥΑΕ Πειραιά, Δυτ. Αττικής και Αιγαίου. «Αιτίες ατυχημάτων στα εργοτάξια»
•Τρύφωνα Ασπασία-Τοπογράφος Μηχανικός/Επιθεωρητής Ασφάλειας και Υγείας στην Εργασία στο ΠΔΕΥΑΕ Πειραιά, Δυτ. Αττικής και Αιγαίου.  «Θεσμικό πλαίσιο Ασφάλειας και Υγείας σε οικοδομικά έργα και εργοτάξια-Πρόληψη εργατικών ατυχημάτων»
 
Την εκδήλωση στηρίζει το Επιμελητήριο Δωδεκανήσου και το Σ.ΕΠ.Ε. - Σώμα Επιθεώρησης Εργασίας, Περιφερειακή Διεύθυνση Επιθεώρησης Ασφάλειας και υγείας στην Εργασία Πειραιά, Δυτικής Αττικής και Αιγαίου. Η είσοδος είναι ελεύθερη.