Στην ακαδημία του Ολυμπιακού στου Ρέντη ο Αλέξανδρος Μπόνης

Με τις αποσκευές του γεμάτες… όνειρα αναχώρησε προκειμένου να βρεθεί στις εγκαταστάσεις του Ρέντη ο μικρός Αλέξανδρος Μπόνης, ποδοσφαιριστής της σχολής ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού στη Ρόδο.

Ο 10χρονος αξιολογήθηκε κατ’ αρχάς από τον προπονητή του στο νησί μας, Άγγελο Φραγκάκη, και θα μείνει στην κεντρική ακαδημία του συλλόγου ώστε μέσα σε τρεις μέρες να αξιολογηθεί από τους προπονητές εκεί.

Η σχολή ποδοσφαίρου των «ερυθρολεύκων» εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση για την παραμονή του μικρού Άγγελου στον Πειραιά:

“Σάλπαρε σήμερα  ο Αλέξανδρος, το νεαρό μέλος της Σχολής ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού στην Ρόδο (γεννηθείς 2007) για το δικό του μακρινό ταξίδι , γεμάτος  ποδοσφαιρικά εφόδια, με μηχανή και τιμόνι του την αντίληψη χώρου και την ταχύτητα σκέψης και αντίδρασης  του μέσα στον αγωνιστικό χώρο.

Μετά από την πρώτη αξιολόγηση του αθλητή μας από τον υπεύθυνο της  Σχολής  Κ. Φραγκάκη Ευάγγελο, θα μεταβεί στην κεντρική Ακαδημία στο Ρέντη για να προπονηθεί για 3 ημέρες ώστε να αξιολογηθεί από τους προπονητές των κεντρικών Σχολών.

Συγχαρητήρια στον Χριστόφορο και την Μαρία διότι πρώτοι και δια βίου προπονητές ενός παιδιού είναι  ο Πατέρας και κυρίως η Μητέρα του ,οι οποίοι αν είναι καλοί Καπετάνιοι, όχι μόνο ένα παιδί θα φτάσει στο λιμάνι που του αναλογεί αλλά θα είναι όμορφο και ευχάριστο το ταξίδι του.
Dare to Dream Alex!!!”