Δεν επέτρεψαν να χορέψει η νεανική ομάδα της Κρεμαστής!

Δεν επέτρεψαν να χορέψει η νεανική ομάδα της Κρεμαστής!

Δεν επέτρεψαν να χορέψει η νεανική ομάδα της Κρεμαστής!

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 1677 ΦΟΡΕΣ

Οπως καταγγέλει ο σύλλογος “ΠΡΟΟΔΟΣ”

Την έντονη διαμαρτυρία του για την αντιμετώπιση που είχε η χορευτική ομάδα νέων του συλλόγου, εκφράζει ο αναπτυξιακός και πολιτιστικός σύλλογος Κρεμαστής “Η Πρόοδος”.

Η διαμαρτυρία αφορά τον πολιτιστικό σύλλογο Παστίδας, που σύμφωνα με όσα καταγγέλλονται δεν επέτρεψε στους νεαρούς χορευτές να συμμετάσχουν στο Πολιτιστικό Φεστιβάλ Παστίδας διότι... περίμεναν την χορευτική ομάδα ενηλίκων!

Ειδικότερα, στην ανακοίνωσή του ο σύλλογος “Πρόοδος” αναφέρει τα εξής:
“Το Σάββατο 2 Σεπτεμβρίου 2017, ο σύλλογός μας προσκλήθηκε από τον πολιτιστικό σύλλογο Παστίδας ‘Το Καμάρι’, για να συμμετάσχει στο ’11ο Πολιτιστικό Φεστιβάλ Παστίδας’’ με την χορευτική ομάδα των ενηλίκων.

Λόγω όμως προσωπικών, επαγγελματικών και οικογενειακών υποχρεώσεων των ενηλίκων χορευτών, στείλαμε στο φεστιβάλ το νεανικό τμήμα του συλλόγου μας το οποίο σημειωτέον απαρτίζεται από εξαιρετικούς χορευτές, ανταποκρινόμενοι στην πρόσκληση του συλλόγου του γειτονικού μας χωριού, με την συμμετοχή του ελπιδοφόρου τμήματος μας, τις νέες και τους νέους μας.

Απροσδόκητα όμως το νεανικό χορευτικό τμήμα μας, δηλαδή τα νέα κορίτσια και αγόρια του συλλόγου μας, αντιμετωπίστηκαν με περιφρόνηση, αποπέμφθησαν από την εκδήλωση κυριολεκτικώς και επέστρεψαν ντροπιασμένα και πικραμένα από την πολιτιστική γιορτή.

Αιτιολογία; ….οι υπεύθυνοι του φεστιβάλ ανέμεναν λέει …τους ενήλικες !!

Ως πολιτιστικός σύλλογος που σαράντα (40) χρόνια διακονούμε και υπηρετούμε τον πολιτισμό, την παράδοση και τα ήθη και έθιμα του νησιού μας, προβάλλοντας τα στις άκρες της ελληνικής επικράτειας, ΖΗΤΟΥΜΕ ΣΥΓΓΝΩΜΗ από τα παιδιά μας που αντιμετωπίσθηκαν με περιφρόνηση και απαξίωση, καθώς και από τους γονείς τους.

Τα σχόλια, η εκτίμηση του γεγονότος και η κρίση για ότι συνέβη, επαφίεται στους συμπατριώτες μας.

Διαβάστε ακόμη

Ημερίδα πραγματοποιήθηκε από το Πάντειο αφιερωμένη στο έργο του Δωδεκανήσιου καθηγητή Νίκου Κόνσολα

Ξανανοίγουν τα παραδοσιακά σπίτια της Λίνδου

«Το μονοπάτι του Αυτισμού» - Εκδήλωση ενημέρωσης για τη νευροδιαφορετικότητα και τη συμπερίληψη

Πεζοπορία της ΟΠΕΡ την Κυριακή 28 Απριλίου μαζί με τον Πανταζή Χούλη

Θρηνολογούσα Παναγιά: Το σύμβολο της χαροκαμένης μάνας

Συναυλία θρησκευτικής χορωδιακής μουσικής σήμερα στον Ευαγγελισμό

"Οι Άθλιοι" του Βίκτωρος Ουγκώ για άλλη μία παράσταση απόψε στο Δημοτικό Θέατρο Ρόδου!

Με επιτυχία διεξήχθη στη Ρόδο το 40ό Πανελλήνιο Συνέδριο του Ελληνικού Εθνικού Τμήματος της Διεθνούς Ενώσεως Αστυνομικών