Στις 24 Σεπτεμβρίου το  15ο Περπάτημα ζωής και ελπίδας στη Ρόδο

Η Πρόεδρος κα. Θάλεια Γεωργά και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Δωδεκανησιακού Συλλόγου Αυτοάνοσων Νοσημάτων Αρθρίτιδας και Λύκου “ΘΑΛΕΙΑ”, σας προσκαλούν την Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου 2017, ώρα 18:00, στο 15ο ΠΕΡΠΑΤΗΜΑ ΖΩΗΣ ΚΑΙ ΕΛΠΙΔΑΣ!

Σε ανακοίνωσή του συλλόγου με το σύνθημα  «Χαμογέλα... Μην σταματάς!!!! Συνέχισε να Περπατάς.....» αναφέρονται τα εξής: «Συμπληρώσαμε δεκαπέντε χρόνια δράσεων και με την συμπαράσταση όλων, ελπίζουμε να συνεχίσουμε να συμβάλλουμε:

• Με αγάπη, για 6η χρονιά στο καθημερινό δεκατιανό παιδιών Δημοτικού Σχολείου
• Στην φροντίδα μαθήτριας, λόγω κοινωνικοοικονομικών δυσκολιών της οικογένειάς της
Η στήριξη σας είναι κάτι παραπάνω από σημαντική!!!!

Με σημείο Εκκίνησης & Τερματισμού την Πλατεία Αγίου Παντελεήμονος στην Παλιά Πόλη, θα ακολουθήσουμε την διαδρομή: Άγιος Παντελεήμονας - Λιμάνι περιμετρικά της Παλιάς Πόλης - Μύλοι - Φάρος Αγίου Νικολάου και επιστροφή στην Πλ. Αγ. Παντελεήμονος.
 Με την συνδρομή της Διεύθυνσης Κοινωνικής Μέριμνας Δωδ/σου της Περιφέρειας Ν. Αιγαίου

Την στήριξη του Δήμου Ρόδου
Την συμμετοχή των εκπαιδευτηρίων Ροδίων Παιδεία & Ροδίων Άθλησις
Την υποστήριξη της Ομάδας Φυσικής Αγωγής Δωδ/σου, του Συλλόγου Πτυχιούχων Φυσικής Αγωγής Δωδ/σου, του Γ.Σ. ΔΙΑΓΟΡΑΣ

 Όπως κάθε χρόνο θα είμαστε μια μεγάλη αγκαλιά από Συλλόγους και Σωματεία με κοινωνικό και αθλητικό έργο: Α.Γ.Ε.Σ. ΚΑΜΕΙΡΟΣ 2009,  Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Ρόδου ΑΓΙΟΣ ΕΦΡΑΙΜ, Ανάδοχη Αγκαλιά, Ροδαυγή, Σύλλογος Γυναικών Κοσκινού, Σύλλογος Γυναικών Κρεμαστής, Σύλλογος Στήριξης Κατά Πλάκας Δωδεκανήσου, Σύλλογος Στήριξης Καρκινοπαθών Δωδεκανήσου ΜΑΖΙ ΜΕ ΔΥΝΑΜΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΖΩΗ, Σώμα Εθελοντών Σαμαρειτών Διασωστών & Ναυαγοσωστών Περιφερειακό Τμήμα Ρόδου, ΦΛΟΓΑ Ρόδου Σύλλογος γονιών παιδιών με καρκίνο, Save an Angel.

Αξίζει να τονίσουμε πως κατόπιν δική μας πρότασης, από το 2014, τον ίδιο μήνα και συγκεκριμένα φέτος την Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου, παράλληλες εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν σε συνεργασία με την Ελληνική Εταιρεία Αντιρευματικού Αγώνα (ΕΛ.Ε.ΑΝ.Α.) σε Αθήνα, Αγρίνιο, Θεσσαλονίκη, Καρδίτσα, Λάρισα, Πάτρα και Πύργο και στην Σύρο από τον Σύλλογο Ρευματοπαθών Κυκλάδων «ΙΑΣΙΣ».
Αναλυτικά το πρόγραμμα της διοργάνωσης, έχει ως εξής:

 ΚΙΟΣΚΙ:  ΠΕΖΟΔΡΟΜΟΣ Πλαστήρα ΑΚΤΑΙΟΝ
Πέμπτη 21 Σεπτεμβρίου 2017 ώρες  18.00 – 21.00
Στην έναρξη, θα είναι μαζί μας το Σύνολο Κρουστών του Μουσικού Σχολείου Ρόδου, υπό την Διεύθυνση του κ. Νίκου Χασάπη
Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου 2017 ώρες  11.00-14.00 & 18.00-21.00

Το απόγευμα, συντροφιά θα μας κρατήσουν με όμορφες μελωδίες, οι Γιάννης Παπαθεοδώρου (Κιθάρα-Τραγούδι), Μάνος Σάββενας (Πιάνο)

Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου 2017 ώρες  12.00-18.00
Ο Λαουδίκος Μανώλης και τα συγκροτήματά του, θα είναι μαζί μας από τις 12:00 έως τις 14:00, σε ένα φαντασμαγορικό σόου

Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου 2017 ώρα  18.00
Πλατεία Αγίου Παντελεήμονος, Παλιά Πόλη

Με την συμμετοχή των εκπαιδευτηρίων Ροδίων Παιδεία & Ροδίων Άθλησις και ιδιαιτέρως της κας.Λεβέντη Μαρίας-Καθηγήτριας Φυσικής Αγωγής, με χορευτική προθέρμανση πριν την έναρξη του Περπατήματος, διάρκειας 20–30 λεπτών και κατά την επιστροφή των Περιπατητών με αποθεραπεία/χορό, διάρκειας 15 λεπτών».