Θα τιμηθεί Δανός γιατρός στην Κάλυμνο

Το Σάββατο 9 Σεπτεμβρίου 2017 στις 20.30 το βράδυ θα διεξαχθεί εκδήλωση- δεξίωση στο χώρο της πισίνας του ξενοδοχείου KALYDNA ISLAND HOTEL, κατά την οποία ο Δήμος Καλυμνίων θα τιμήσει τον Καθηγητή Ιατρό Larsen για την προσφορά του στο νησί της Καλύμνου.

Ο καθηγητής Larsen από το 1992, ανελλιπώς για κάθε χρόνο, διοργανώνει και διεξάγει εβδομαδιαία ιατρικά σεμινάρια με ιατρούς από τη Δανία και τη Σουηδία.
Τα σεμινάρια αυτά αφορούν στην ψυχολογία του ασθενούς και στον τρόπο υποδοχής του από τον γενικό ιατρό, προκειμένου να αξιολογηθεί η κατάσταση και να παραπεμφθεί σωστά όταν αυτό κρίνεται σκόπιμο.

Τα σεμινάρια αυτά είναι τόσο αξιόλογα που η παρακολούθησή τους κρίθηκε υποχρεωτική στις ιατρικές σχολές των Πανεπιστημίων της Σουηδίας.

Στα 25 χρόνια συνεχούς διοργάνωσης αυτών των σεμιναρίων στην Κάλυμνο, ο καθηγητής Larsen έχει φέρει στο νησί μας μεγάλο αριθμό σκανδιναβών ιατρών. Αυτοί οι υψηλού επιπέδου επισκέπτες μεταφέρουν στις πατρίδες τους τις εμπειρίες τους και τις καλύτερές τους εντυπώσεις από το νησί της Καλύμνου.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα βραβεύσει τον Καθηγητή ο Δήμαρχος και θα χορέψει το Λύκειο Ελληνίδων.
(πηγή:kalymnos-news.gr)