Φλερτάρει με Ράπτη το «Ροδίων Άθλησις»

Με έναν ακόμα παίκτη είναι πολύ πιθανόν να ενισχύσει το ρόστερ της ομάδας του το «Ροδίων Αθλησις», ακόμα κι αν έχει ξεκινήσει την προετοιμασία του εδώ και πολλές μέρες για το πρωτάθλημα της Α2 βόλεϊ των Ανδρών.

Ο λόγος για τον 23χρονο πασαδόρο της Ορεστιάδας Δημήτρη Ράπτη, ο οποίος μάλιστα αναμένεται στην πόλη μας την ερχόμενη εβδομάδα για να συζητήσει με τη Διοίκηση του «Ροδίων» και να υπάρξει η τελική απόφαση απόκτησης του. Σημειωτέον, πώς ο νεαρός πασαδόρος έρχεται στο νησί μας για επαγγελματικούς λόγους. 

Ο νεαρός πασαδόρος έχει ακούσει τα καλύτερα λόγια όπως δείχνουν τα πράγματα από την παροικία της Ορεστιάδας που βρίσκεται στη Ρόδο, αφού είναι γνωστό πώς αγωνίζονται ήδη στο «Ροδίων» οι Προδρομίδης και Ποτολίδης, η ομάδα είχε πριν δυο χρόνια προπονητή τον Νίκο Αντωνιάδη, ενώ πέρασε από την ομάδα κι ο Θοδωρής Χουσίδης. Απ’ όλους έχει ακούσει μόνο καλά λόγια κι αυτό τον πείθει να  θέλει να παίξει με τα χρώματα του «Ροδίων». 

Η επίσημη πλευρά του «Ροδίων» δεν λέει όχι πάντως, σε μια τέτοια περίπτωση και την εξετάζει, καθώς αποκτώντας τον παίκτη –ύψους 1.92- με πολλές συμμετοχές στην Volleyleague, ενισχύεται ακόμα περισσότερο. 

Η ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ 
Στο μεταξύ οι αθλητές του Νίκου Τρατσέλα, συνεχίζουν κανονικά την προετοιμασία τους. Από αυτήν απουσιάζουν οι Γιώτης και Ρουσέττος  για επαγγελματικούς λόγους.

Παράλληλα μέσα στην επόμενη εβδομάδα, αναμένεται να ανακοινωθούν οι ομάδες που θα αντιμετωπίσει το «Ροδίων» στην Αθήνα, όπου θα μεταβεί γι αυτό τον λόγο στις 21 και 22 του Οκτώβρη. 

Θα ακολουθήσει μετάβαση στη Σάμο για να γίνει σε εορταστικό κλίμα παιχνίδι με τον τοπικό Κέρκη.