Έγινε μόνιμα  «Πειραιώτης» ο Οικονομόπουλος

Πραγματοποιώντας πολύ καλή χρονιά πέρσι με τη φανέλα του Εθνικού, ο ιστορικός σύλλογος του Πειραιά αποφάσισε να κάνει δικό του τον Κώστα Οικονομόπουλο και κατέθεσε πρόταση απόκτησης του νεαρού παίκτη από τον Κολοσσό H Hotels.

Η χθεσινή ανακοίνωση αναφέρει: «Η Διοικούσα Επιτροπή του Εθνικού ανακοινώνει με χαρά ότι εξαγόρασε τα δικαιώματα του Κώστα Οικονομόπουλου, από τον Κολοσσό Ρόδου, επεκτείνοντας για 1+1 χρόνο τη συνεργασία μαζί του.

Ο Εθνικός είναι μια ομάδα που ξέρει και να επενδύει στο ταλέντο των παικτών αλλά και να επιβραβεύει τη θετική τους παρουσία.
Ο Εθνικός είναι μια ομάδα η οποία δίνει χώρο και χρόνο στους νέους παίκτες, ν’ αναδείξουν τα προσόντα και την ικανότητά τους. Ο Εθνικός πιστεύει στο σπουδαίο ταλέντο του Κώστα Οικονομόπουλου και το ίδιο θα πράξει για όποιον νεαρό παίκτη αποδείξει στην πράξη ότι αξίζει να ανήκει στην οικογένειά του, ότι δίνει το 100% σε κάθε προπόνηση, σε κάθε αγώνα».

Έτσι, ο 20χρονος γκαρντ ανήκει πλέον κι επίσημα στο ρόστερ των Πειραιωτών, με τον πρόεδρο της διοικούσας επιτροπής Κωνσταντίνο Δεριζιώτη να δηλώνει μέσω της επίσημης ιστοσελίδας τους: «Ο Εθνικός είναι μια ομάδα - οικογένεια, που σέβεται το ρόλο της, αλλά και που σέβεται αυτούς που σέβονται τη φανέλα της.

Ευχόμαστε όλοι από τα βάθη της καρδιάς μας στον Κώστα Οικονομόπουλο μια καριέρα αντάξια του ταλέντου και της αυταπάρνησής του. Να είναι υγιής, να ακούει τον προπονητή του κι ο δρόμος είναι ανοιχτός».