Τέλος από τον Διαγόρα ο Ανδρέας Σταύρου!

Παρελθόν αποτελεί από την τεχνική ηγεσία του Διαγόρα, ο Ανδρέας Σταύρου, σε μια εξέλιξη που μόνο αναμενόμενη δεν ήταν και σημειώθηκε σήμερα νωρίς το απόγευμα.

Ο ίδιος με προσωπική του ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, εξηγεί τους λόγους της αποχώρησής του.

Αναλυτικά:

Είμαι στη δυσάρεστη θέση να ανακοινώσω οτι η συνεργασία μου με την ομάδα του Διαγόρα λύεται. Η απόφαση αυτή δεν οφείλεται σε μένα αλλά σε κύκλους εντός της ομάδας που προσπάθησαν να υπονομεύσουν τη προσωπική μου προσπάθεια, καθώς και τους κόπους των παιχτών.

Στη ζωή μου εχω μάθει τόσο ως ποδοσφαιριστής οσο και σαν προπονητής να τιμάω τη φανέλα και να δίνω μάχες εντός και εκτός γηπέδων μέχρι τέλους.

Αυτούς που ενορχήστρωσαν τη σημερινή κατάσταση ας τους κρίνουν οι αρμόδιοι...Θέλω από τα βάθη της ψυχής μου να ευχαριστήσω τους υπέροχους φιλάθλους της ομάδας καθώς και τους ποδοσφαιριστές που με τίμησαν.

ΤΟ ΗΘΟΣ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ Η ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΔΕΝ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΔΕΝ ΧΑΡΙΖΟΝΤΑΙ ΔΕΝ ΧΑΝΟΝΤΑΙ ΑΛΛΑ ΚΥΡΙΑΡΧΟΥΝ...

Τέλος και τα αδέλφια Αθανασίου

Αξίζεήι να σημειωθεί ότι με επίσημη ανακοίνωσή του ο Διαγόρας, γνωστοποίηση ότι αποχωρούν από τον σύλλογο οι Παντελής και Αντώνης Αθανασίου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Ο Γ.Σ. Διαγόρας ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας του με τους ποδοσφαιριστές, αδελφούς, Παντελή και Αντώνη Αθανασίου. Τους εύχεται καλή συνέχεια στην αθλητική τους καριέρα.

Μαντικός μέχρι νεωτέρας

Μετά από την απρόοπτη λύση της συνεργασίας με τον Ανδρέα Σταύρου, την ευθύνη του ποδοσφαιρικού τμήματος αναλαμβάνει μέχρι νεωτέρας ο Νίκος Μαντικός. Πρόκειται για μέλος του τεχνικού επιτελείου του "γηραιού", καθώς είχε τον ρόλο του γυμναστή, ωστόσο όπως είναι γνωστό έχει εργαστεί επί σειρά ετών στον Διαγόρα, ενώ έχει εμπειρία ως πρώτος προπονητής, έχοντας εργαστεί σε αρκετές ομάδες των τοπικών πρωταθλημάτων.

Σαββαΐδης: «Διαγόρας μεγάλη ομάδα, μικρή διοίκηση»

Αναφορά στις εξελίξεις στον Διαγόρα έκανε ο πρώην πρόεδρος του Κλεόβουλου Λίνδου και επί σειρά ετών μέλος των διοικήσεων του ποδοσφαιρικού τμήματος του "γηραιού" στις επαγγελματικές κατηγορίες και όχι μόνο, Νίκος Σαββαΐδης. 

Πιο συγκεκριμένα ο κ. Σαββαΐδης σημείωσε τα εξής:

ΔΙΑΓΟΡΑΣ μεγάλη ομάδα, αλλά μικρή διοίκηση. Ουσιαστικά δεν υπάρχει καν διοίκηση. Και για να μη παρεξηγηθούμε μιλάω μόνο για το ποδοσφαιρικό τμήμα. Τα άτομα που αμαύρωσαν την ιστορία του Διαγορα στο παρελθόν δυστυχώς κάνουν κουμάντο ακόμη και τώρα. Εμείς ήμασταν και θα είμαστε πάντα ΔΙΑΓΟΡΑΣ.