Ανακοίνωση των ταξιτζήδων για τον ξυλοδαρμό οδηγού

Ανακοίνωση εξέδωσε το διοικητικό συμβούλιο των ιδιοκτητών ταξί  Ρόδου αναφορικά με την καταγγελία που έχει κάνει 40χρονος οδηγός μικρού τουριστικού λεωφορείου, κατά ταξιτζή, σύμφωνα με την οποία ο τελευταίος μαζί με συναδέλφους του, του επιτέθηκαν και τον ξυλοκόπησαν την ώρα που επρόκειτο να μεταφέρει τουρίστες στο αεροδρόμιο της Ρόδου.

Όπως είναι γνωστό, το περιστατικό σημειώθηκε το απόγευμα της Κυριακής 3 Σεπτεμβρίου 2017 και ήδη ο 40χρονος συνοδευόμενος από τον πρόεδρο και τον γραμματέα του Σωματείου Οδηγών Τουριστικών Λεωφορείων Ρόδου «ο Κολοσσός», έχει υποβάλλει έγκληση στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Ρόδου κατά του ταξιτζή και παντός άλλου φυσικού ή ηθικού αυτουργού του επεισοδίου αυτού.

Σχετικά με αυτό το περιστατικό, το οποίο και καταδικάζει, το διοικητικό συμβούλιο του συνδέσμου ιδιοκτητών ταξί Ρόδου εξέδωσαν την εξής ανακοίνωση:

«Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου Ιδιοκτητών Ταξί Ρόδου, καταδικάζει οποιαδήποτε μορφή βίας και παρανομίας. Σχετικά με το περιστατικό που αφορά οδηγό τουριστικού λεωφορείου και στο οποίο φέρεται να έλαβε μέρος μέλος του Δ.Σ. η διοίκηση θα πάρει τις αποφάσεις της, αφού ολοκληρωθεί το έργο της δικαιοσύνης».