Στον αγιασμό του Αγαθονησίου ο διευθυντής πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης

Στον αγιασμό του Αγαθονησίου  ο διευθυντής πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης

Στον αγιασμό του Αγαθονησίου ο διευθυντής πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 512 ΦΟΡΕΣ

Το σχολείο του Αγαθονησίου επέλεξε για να παραβρεθεί στον καθιερωμένο αγιασμό για την έναρξη της σχολικής χρονιάς, ο προϊστάμενος πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης Δωδεκανήσου κος Νίκος Ράπτης.

Το σχολείο του Αγαθονησίου έχει πέντε μαθητές και δύο δασκάλους οι οποίοι μαζί με τους κατοίκους του νησιού, «φυλάττουν θερμοπύλες».
Ο κος Ράπτης, στο πλαίσιο των επισκέψεων στα μικρά νησιά του νομού μας, επισκέφθηκε επίσης την Κάλυμνο, τους Αρκιούς, τη Λέρο και την Πάτμο.

Στο μήνυμά του ο προϊστάμενος πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης κος Νίκος Ράπτης, επισημαίνει συγκεκριμένα:
«Εύχομαι σε όλες και όλους καλή σχολική χρονιά, δύναμη κουράγιο.

Συναδέλφισσες και συνάδελφοι εκπαιδευτικοί πιστέψτε στον εαυτό σας, πιστέψτε στον ηθικό σκοπό σας, είστε η ΔΥΝΑΜΗ που μπορεί να αλλάξει θετικά την κοινωνία. Μαζί με τα παιδιά σας, τους μαθητές και τις μαθήτριες, είστε παράγοντες θετικής αλλαγής, μη συμβιβάζεστε, δημιουργήστε τη θετική διαφορά στις ζωές των χιλιάδων παιδιών. Ιδιαίτερα οι συνάδελφοι αναπληρωτές/ριες παρά τις δυσκολίες που αντιμετωπίζετε, είστε ότι πιο "νέο" έχει ο χώρος μας, αλλάξτε τον τρόπο σκέψης και δράσης των παιδιών μας, των αυριανών πολιτών.

Προσωπικά σας ευχαριστώ που βρίσκεστε στα Δωδεκάνησα, σας ευχαριστώ που στελεχώνετε τα σχολειά των νησιών μας. Στο ταξίδι σας αυτό, είμαι δίπλα σας, είστε συνεργάτες μου! Εύχομαι υγεία σε όλους και όλες και μια δημιουργική σχολική χρονιά”.

Διαβάστε ακόμη

Εκπαίδευση Αντιμετώπισης Θαλάσσιας Ρύπανσης ΔΗ.ΛΙ.ΤΑ. Λέρου – Αγαθονησίου στα θέματα της πρόληψης και τυχόν καταστολής Θαλάσσιας Ρύπανσης

Ορκίστηκε για 5η συνεχόμενη θητεία ο Βαγγέλης Κόττορος Δήμαρχος του ακριτικού Αγαθονησίου και οι νέοι δημοτικοί σύμβουλοι

Αγαθονήσι: Παρέμβαση από το υπουργείο Ναυτιλίας

Αγαθονήσι: Ένα μήνα χωρίς πλοίο νησί – Στα όριά τους οι κάτοικοι

Παρέμβαση του πρωθυπουργού για την ακτοπλοϊκή εξυπηρέτηση ζητά ο δήμαρχος Αγαθονησίου

Δήμαρχος Αγαθονησίου εξελέγη ξανά ο Ευάγγελος Κόττορος

Στην τελική φάση η μελέτη του έργου: «Επέκταση Λιμένα Αγαθονησίου»

Αγαθονήσι: Εκεί όπου ο χρόνος κυλάει με άλλη ταχύτητα