Ηρακλής Μαριτσών: «Εξολοθρευτής» με... ρόπαλο στα χέρια!

Το «κερασάκι» στον «τούρτα» των εξαιρετικών μεταγραφικών κινήσεων που έκανε το καλοκαίρι, είναι έτοιμος να βάλει ο Ηρακλής Μαριτσών.

Η αποχώρηση του Μανώλη Παπαδημήτρη από το Διαγόρα ήταν λογικό να ενεργοποιήσει τα αντανακλαστικά των «ροπαλοφόρων», δεδομένου πως εμφανίστηκε μπροστά τους η μεγάλη ευκαιρία να επαναφέρουν στις τάξεις της ομάδας έναν δικό τους, γηγενή και πολύπειρο ποδοσφαιριστή. 

Οι συζητήσεις μεταξύ των δύο πλευρών εξελίχθηκαν κατ’ ευχήν, οι πληροφορίες κάνουν λόγο για  επίτευξη συμφωνίας και ο προπονητής Μιχάλης Πολιάς έχει κάθε λόγο να χαμογελάει, καθώς η «καρδιά» της άμυνας του Ηρακλή χτυπάει πλέον πολύ πιο δυνατά και αξιόπιστα. Τριπλέτα όπως αυτή που συνθέτουν οι Μανώλης Παπαδημήτρης, Στέργος Φελεγκάκης και Γιάννης Τσούφιος λίγες ομάδες έχουν την τύχη να διαθέτουν… 

 Η προσθήκη  του Παπαδημήτρη βοηθάει αφάνταστα τον Μιχάλη Πολιά ενόψει του εκτός έδρας αγώνα με το Διαγόρα Βατίου, για την πρώτη αγωνιστική του νέου πρωταθλήματος, δεδομένου πως του δίνει μία επιπλέον λύση σε μία περίοδο που η ομάδα ταλαιπωρείται από απουσίες στα μετόπισθεν. Ο Σταύρος Γιαννακόπουλος και Νίκος Μπάρτζος αναρρώνουν από τραυματισμούς, ενώ ερωτηματικό αποτελεί η συμμετοχή του Γιάννη Τσούφιου, που αισθάνεται ενοχλήσεις.

Στον αντίποδα, ο Σπύρος Λολάκης ξεπέρασε το πρόβλημα που τον άφησε εκτός των τελευταίων προπονήσεων επέστρεψε σε ομαδικούς ρυθμούς δουλειάς.