Στις Σέρρες οι μοτοσικλετιστές του Ίκαρου

Μετά από το καλοκαιρινό διάλειμμα υπάρχει δράση στο μηχανοκίνητο αθλητισμό, με πέντε μοτοσικλετιστές του Ίκαρου να λαμβάνουν μέρος στον 4ο αγώνα του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Ταχύτητας, που θα διεξαχθεί το σαββατοκύριακο στις Σέρρες.

Ο Γιάννης Καλαδογέννης ύστερα από τα …παρατράγουδα λόγω βροχής στον προηγούμενο αγώνα (που τελικά οδηγήθηκε σε αναβολή), είναι έτοιμος να ριχτεί στη… μάχη της κατηγορίας OPEN. Μαζί του στην ίδια κατηγορία ο Χρήστος Κουλιανός από την Κω, ο οποίος επιστρέφει στην πίστα που το 2015 πραγματοποίησε πολύ καλή εμφάνιση στο ντεμπούτο του στο Πρωτάθλημα Ταχύτητας.

Την τριάδα στην κατηγορία OPEN συμπληρώνει ο Κώστας Μαγουλιώτης, αφού κι αυτός επανεμφανίζεται στις πίστες μετά από απουσία αρκετών χρόνων.

Στην κατηγορία RACING υπάρχει άλλη μία επανεμφάνιση μετά από αρκετά χρόνια απουσίας, αυτή του Μάκη Παπαντωνίου, ενώ μαζί του στην ίδια κατηγορία θα αγωνιστεί ο νεότερος αθλητής της αποστολής, Βελής Εΐπογλου, από την Κω.

Ο καιρός για το διήμερο του αγώνα προβλέπεται καλός, σύμφωνα με την Μετεωρολογική Υπηρεσία ώστε οι συμμετέχοντες να τον απολαύσουν πάνω απ’ όλα.