Βαρύ πένθος για Μεταξενίου

Η ανακοίνωση: «Ο Γ.Σ. Δωδεκάνησος, η διοίκηση, οι αθλητές και το προπονητικό επιτελείο πενθούν για την απώλεια ενός πολύτιμου μέλος της οικογένειάς μας.

Ο Σταύρος Μεταξενίου, ο δικός μας Σταύρος, το χαμογελαστό παιδί με τη μεγάλη καρδιά, «έφυγε» χθες (σ.σ. προχθές) από τη ζωή σε ηλικία μόλις 44 ετών. Αυτή τη φορά δεν κατάφερε να κερδίσει. Γεννημένος μαχητής και νικητής, προδόθηκε από την καρδιά του.

Αυτή την καρδιά που χωρούσε όλο τον κόσμο, αυτή την καρδιά που είχε θέση για πολύ κόσμο. Ο Σταύρος μας δεν άντεξε άλλο, ο Σταύρος τώρα θα παίζει μπάσκετ με αμαξίδιο στη γειτονιά των αγγέλων, για να κάνει παρέα μαζί τους και να τους λέει τα αστεία του.

Ο Σταύρος μας ήταν ένα από τα βασικά στελέχη του Γ.Σ. Δωδεκάνησος, τα προηγούμενα χρόνια και η απώλειά του είναι τεράστια για εμάς. Τον θυμόμαστε μονίμως στο γήπεδο, να κάνει τα αστεία του, να πειράζει όλο τον κόσμο και να δείχνει τη μεγαλοψυχία του. Αν και αντιμετώπισε πολλά προβλήματα υγείας, ο Σταύρος ήταν πάντα εκεί.

Τα έδινε όλα, τον καλύτερό του εαυτό για τη φανέλα της ομάδας, τον Γ.Σ. Δωδεκάνησος. Ο Σταύρος Μεταξενίου, όμως, θα είναι μια ζωή μαζί μας γιατί οι άνθρωποι χάνονται όταν τους ξεχνάς.

Και τον Σταύρο δε θα τον ξεχάσουμε ποτέ…  Καλό ταξίδι, καλό μας φιλαράκι, αιώνια η μνήμη σου, θα έχεις πάντα μία θέση στην καρδιά μας.
Η οικογένεια του Γ.Σ. Δωδεκάνησος συλλυπάται την οικογένεια, τους οικείους και τους φίλους του».

Ξεκίνησαν και οι προπονήσεις
Ξεκίνησαν την περασμένη Δευτέρα δειλά δειλά οι πρώτες προπονήσεις της δευτεραθλήτριας Ελλάδας, Δωδεκανήσου, παρότι αρκετοί αθλητές έχουν ακόμη υποχρεώσεις και δεν έχουν ακόμη καταφέρει να μαζευτούν όλοι μαζί.

Σύμφωνα με τα όσα έγιναν γνωστά, τον επόμενο μήνα θα οριστεί η πρεμιέρα του Κυπέλλου ΟΣΕΚΑ και η κάτοχος του τίτλου οφείλει να είναι στον επιθυμητό βαθμό ετοιμότητας για να υπερασπιστεί τα κεκτημένα της.