Καλή σεζόν σε όλους εύχεται ο Γιώργος Παπαδημήτρης

 Το νέο πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας Blue Star Ferries βρίσκεται προ των πυλών και ο επίτιμος πρόεδρος του Ηρακλή Μαριτσών  και μέλος της Επιτροπής Πρωταθλήματος, Γιώργος Παπαδημήτρης, στέλνει τις ευχές του σε όλο τον ποδοσφαιρικό κόσμο:

«Εύχομαι το πρωτάθλημα 2017-2018, που αρχίζει το Σάββατο με τη νέα του δομή όσον αφορά τη συμμετοχή των σωματείων χωρίς την παρουσία των μεγάλων, να είναι καλύτερο από κάθε άλλη χρονιά και θα είναι!

Ευχή μου είναι να διεξαχθεί μέσα στα αθλητικά πλαίσια, μακριά από κάθε πράξη βίας. Η διαιτησία να έχει μία καλή παρουσία στα γήπεδα, χωρίς να παραγνωρίζονται τα ανθρώπινα λάθη.

Στις διοικήσεις των σωματείων ευόδωση των στόχων που έθεσαν, στους ποδοσφαιριστές να είναι γεροί και δυνατοί, μακριά από τραυματισμούς. Να είναι υγιείς και δυνατοί. Στους φίλους του ποδοσφαίρου και οπαδούς των σωματείων να συμπαρίστανται στις ομάδες τους μακριά από κάθε πράξη βίας που σκοτώνει το ποδόσφαιρο.

Τέλος, στα Μ.Μ.Ε. έντυπου και ηλεκτρονικού τύπου, καλόπιστη κριτική των αγώνων για πλήρη ενημέρωση των φιλάθλων , για το καλό του ποδοσφαίρου. Υγεία σε όλους μας! Καλή ποδοσφαιρική χρονιά!».