Επείγουσα προκαταρκτική διέταξε η εισαγγελέας για το νοσοκομείο

Επείγουσα προκαταρκτική διέταξε η εισαγγελέας για το νοσοκομείο

Επείγουσα προκαταρκτική διέταξε η εισαγγελέας για το νοσοκομείο

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 2433 ΦΟΡΕΣ

Δίνουν και παίρνουν οι μηνυτήριες αναφορές

Επείγουσα προκαταρκτική εξέταση διέταξε χθες η προϊσταμένη της Εισαγγελίας Πλημμελειοδικών Ρόδου μετά από μηνυτήρια αναφορά που κατέθεσε η διοικήτρια του Νοσοκομείου της Ρόδου σε βάρος της διευθύντριας κας Κατερίνας Φουσιάνη.

Αφορμή αποτέλεσε η μηνυτήρια αναφορά της διοικήτριας κας Κατερίνας Χατζηστρατή, σύμφωνα με την οποία η κ. Φουσιάνη υπεξαίρεσε έγγραφα και φακέλους της υπηρεσίας μέσα από το γραφείο της και δεν τα παρέδωσε ως όφειλε.

Από το περιβάλλον της κας Φουσιάνη πάντως, τονίζεται ότι πρόκειται για την συνέχεια μιας ανεξήγητης αντιπαράθεσης που έχει ξεσπάσει τον τελευταίο καιρό και μάλιστα χωρίς να δοθεί η δυνατότητα στην ίδια να δώσει τα στοιχεία στους επιθεωρητές του Υπουργείου Υγείας που επανειλημμένως έχει ενημερώσει και έχει καλέσει να έρθουν στη Ρόδο ή να διαταχθεί ΕΔΕ δεδομένου ότι πρόκειται για διευθυντικό στέλεχος.

Τίθεται επίσης το ερώτημα, πως είναι δυνατό, η νέα διοικητής να συνεργάζονταν άψογα με την ίδια επί έναν ολόκληρο χρόνο και τι ήταν εκείνο που μεσολάβησε για να φθάσουν τα πράγματα εκεί που έφθασαν.
Σε κάθε περίπτωση οι υποθέσεις, (έχουν γίνει εκατέρωθεν μηνύσεις) έχουν πάρει τον δρόμο της δικαιοσύνης ενώπιον της οποίας και θα ξεκαθαρίσουν.

Διαβάστε ακόμη

Καταδικάστηκε 23χρονος για θανατηφόρο τροχαίο στ’ Αφάντου

Κρατούμενος στις φυλακές εντοπίστηκε με μικροποσότητα ναρκωτικών

Συνελήφθη για κλοπή από κατοικία

Με 190 βεγγαλικά στο όχημά του εντοπίστηκε 19χρονος

52χρονη αφαίρεσε χρυσό δακτυλίδι

Ελεύθεροι με όρους οι γονείς του βρέφους που βρήκε τραγικό θάνατο

Αυξάνονται συνεχώς τα περιστατικά ενδοοικογενειακής βίας στο νησί μας

Εξιχνιάστηκε κλοπή τιμαλφών από χρυσοχοείο στη Ρόδο