Η Τράπεζα Πειραιώς κλείνει  το κατάστημα στον Έμπωνα

Την έντονη δυσαρέσκειά τους, για το γεγονός ότι αποφασίστηκε να κλείσει το κατάστημα της Τράπεζας Πειραιώς στον Έμπωνα, εκφράζουν οι κάτοικοι της περιοχής, ζητώντας να αναθεωρηθεί η απόφαση.

Σε επιστολή διαμαρτυρίας που στάλθηκε αναφέρονται τα εξής:
«Μετά από την επίσημη ανακοίνωση της τράπεζάς σας σχετικά με την παύση της λειτουργίας του υποκαταστήματος που ήδη υπολειτουργούσε στη Δημοτική Κοινότητα του Έμπωνα, οφείλουμε να σας εκφράσουμε την έντονη δυσαρέσκειά μας για αυτήν σας την απόφαση που πάρθηκε χωρίς να υπολογίσετε τις αρνητικές συνέπειες στην τοπική κοινωνία.

Όπως είναι γνωστό το υποκατάστημα εξυπηρετούσε την ευρύτερη περιοχή της Δ.Ε. Αταβύρου (Έμπωνας, Κρητηνία, Μανδρικό, Άγιος Ισίδωρος, Σιάνα, Μονόλιθος) συμπεριλαμβανομένων και κάποιων από τις Τοπικές Κοινότητες της Δημοτικής Ενότητας Καμείρου (Καλαβάρδα, Σάλακος, Πλατάνια, Απόλλωνα).

Θεωρούμε ότι είναι υποχρέωση της τράπεζας όχι μόνο να διατηρήσει το υποκατάστημα στην περιοχή αλλά και να το αναβαθμίσει.

Η διοίκηση πρέπει να δείξει έμπρακτα την υποστήριξή της προς τον αγροτικό κόσμο και τους επιχειρηματίες της περιοχής, οι οποίοι τόσα χρόνια στήριζαν και στηρίζουν με τις καταθέσεις τους την τράπεζά σας!

Οι πρόεδροι
Εμπωνα: Καρνάβας Μιλτιάδης
Κρητηνίας: Αμβροσιάδης Εμμανουήλ
Αγ. Ισιδώρου: Βονάκης Στυλιανός
Καλαβαρδών:
Χατζηνικόλας Δημήτριος
Απολλώνων: Πιπερης Βασίλειος
Πλατανίων: Πετράς Ιωάννης
Σαλάκου: Αγρελής Ιωάννης

Οι εκπρόσωποι
Μονολίθου: Κονίσσης Διαμαντής
Σιανών: Γιμούκης Κωνσταντίνος».