Η Κως του τουρισμού ευεξίας προβάλλεται στη Γαλλική Τουριστική Αγορά

Άκρως επιτυχημένη κρίνεται η προβολή της Κω και των υποδομών τουρισμού ευεξίας που διαθέτει, στο γνωστό γαλλικό περιοδικό “SPA DE BEAUTE”.

Το Γραφείο Τουριστικής Προβολής & Ανάπτυξης του Δήμου Κω, οργάνωσε την επίσκεψη στο νησί μας Γαλλίδας δημοσιογράφου του περιοδικού, που συνοδευόταν από φωτογράφο από τις 12 έως τις 16 Σεπτεμβρίου με στόχο την προβολή και την διαφήμιση της Κω και με ιδιαίτερη έμφαση στην προβολή των υποδομών υπηρεσιών SPA και ευεξίας που διαθέτει το νησί μας.

Σε αυτή την κοινή προσπάθεια συνέβαλαν όλοι και κυρίως οι φορείς αλλά και οι επιχειρηματίες του νησιού, που για μία ακόμα φορά επιβεβαίωσαν ότι ο τουρισμός μας ενώνει όλους.

Αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε ιδιαιτέρως για την πολύτιμη συμβολή τους, την Ένωση Ξενοδόχων Κω, το ξενοδοχείο «SUN PALACE» για την φιλοξενία, τα ξενοδοχεία «CASA COOK», «DIAMOND DE LUX HOTEL», «AQUA BLUE LUXURY BOUTIQUE» & «KIPRIOTIS VILLAGE RESORT» για την ξενάγηση στις εγκαταστάσεις spa, τον κ. Θ. Διακογιάννη για την συνοδεία στο Ασκληπιείο και την ξενάγηση στον κήπο του Ιπποκράτη στο Ιπποκράτειο ίδρυμα, τον ΣΕΠΕΚΩ για την δωρεάν διάθεση γευμάτων στα εστιατόρια: «ZORBAS» & «ΕΛΙΑ» στην Παλιά Πόλη, «G.PLAZA» & «ΑΛΗΣ» στην πόλη της Κω, «SUNSET BALCONY» στην Ζιά, «PELAGOS» στη Καρδάμαινα, την κ. Τριανταφυλλοπούλου για την ξενάγηση στο Οινοποιείο, την Βιοτεχνία μελιού «Μέλισσα» στην Κέφαλο, τον κ. Παπαδημητρίου για την ξενάγηση στο Ελαιοτριβείο, την κ. Δρόσου για την ξενάγηση στο κτήμα παραγωγής Αλόης στο Πυλί και την κ. Μαστόρου για την Ιππασία στο Μαρμάρι.

Πηγή: aegeanews.gr