Οι Bloggers της Ρόδου μας ξεναγούν σε αυτήν

H Φωτεινή και οι Αννα, φίλες που τις ένωσε το blogging μας δείχνουν την Ρόδο μέσα από τα μάτια τους, μέσα από τα μάτια μιας blogger. 


Η καθεμία με τον δικό της τρόπο και το δικό της μοναδικό στυλ, μας ξεναγούν στο νησί της Ρόδου, στους ανθρώπους της, τον τρόπο ζωής της, το lifestyle της. Δυο ξεχωριστές προσωπικότητες, με δύο blog που μας βοηθούν να εξερευνήσουμε καλύτερα το νησί της Ρόδου! 

Η Άννα Αντωνιάδου, με το blog  www.viadellanna.com αναφέρει
"Όσο και να αγαπώ την Αθήνα, τα καλοκαίρια αναζητώ έναν προορισμό που να συνδυάζει θάλασσα, κοσμοπολίτικη διάθεση και καλό φαγητό. 

Στην Ρόδο έχω βρει όσα ονειρευόμουν. Οι πεντακάθαρες παραλίες που ενδείκνυνται για χαλάρωση αλλά και θαλάσσια sports, η μαγευτική Παλιά Πόλη με τα πλακόστρωτα δρομάκια, τα ατμοσφαιρικά cocktail bars με τους χαλαρωτικούς ήχους και τα αναρίθμητα εστιατόρια που προσφέρουν από παραδοσιακή ελληνική μέχρι ιαπωνέζικη και ινδική κουζίνα έχουν κλέψει την καρδιά μου. 


Η ιστορία, η φυσική ομορφιά του νησιού αλλά και το ζεστό καλωσόρισμα των κατοίκων καθιστούν την Ρόδο έναν μοναδικό προορισμό που προσωπικά μετράω τις μέρες να επισκεφθώ."

Με τη σειρά της η Φωτεινή Μοσχή και το blog  www.island-diaries.com  σημειώνει για αυτό 
"Η Ρόδος είναι όμορφη κάθε εποχή και προσφέρει υπέροχα, εναλλακτικά μέρη για εξερεύνηση ακόμα και για κάποιον που έχει γεννηθεί και μεγαλώσει εδώ! 

Αυτό προσπαθώ να δείξω και μέσα από τη σελίδα μου, απολαμβάνοντας ταυτόχρονα τις αμέτρητες παραλίες, τα μοναδικά κάστρα, road trips αλλά και την ανεξάντλητη παράδοση του νησιού μας".

Φωτογραφίες 

Ελεάννα Γιαννοπούλου, happilychic.com