Ξεπέρασε κάθε προσδοκία η βραδιά  αλληλεγγύης στη Σορωνή

Μεγάλη επιτυχία είχε η βραδιά αγάπης κι αλληλεγγύης που διοργάνωσε ο Σύλλογος Γυναικών Σορωνής στο πλαίσιο γενικότερης προσπάθειας που γίνεται για την λειτουργία ενός κοινωνικού Παντοπωλείου στο χωριό, το οποίο θα στηρίξει ενεργά άπορες οικογένειες.

Η βραδιά ξεπέρασε ακόμα και την πιο αισιόδοξη πρόβλεψη αφού αγκαλιάστηκε από δεκάδες κατοίκους της περιοχής που γλέντησαν μέχρι τις πρώτες πρωϊνές ώρες.

Το πατροπαράδοτο Σορωνιάτικο γλέντι, στήθηκε το περασμένο Σάββατο,  με λαϊκή ζωντανή μουσική το το υπέροχο Σορωνιάτικο Σφουγγάτο, στον αύλειο χώρο του Άη Γιώργη. Την προσπάθεια του συλλόγου που ξεκίνησε δυναμικά στήριξαν με κάθε τρόπο εκτός από τον κόσμο οι:

Ματθαίος Χατζηγεωργίου από τον Best Fm, Καρελλάκης Αναστάσιος, οι φούρνοι Τομάζου – Χατζηγιάννη, ο φούρνος του Παππού, το κρεοπωλείο Στρατή, το φροντιστήριο Αγγλικών Μένη Σάββα – Μανώλη Γκουσιόπουλου, το φροντιστήριο Αγγλικών της Μαγδαλινής Χατζηκυριαζή, το παντοπωλείο της Δέσποινας Χάλκου, το ουζερί μπακαλόγατος – Νικολίτση, το βιβλιοχαρτοπωλείο η ΠΗΓΗ του Στ. Σαββάκη, η Cobel του Κωνσταντίνου Θωμάτου, η Γενική Εμπορική Αφρικ.Local products Τζένη Κατσούα Χατζηκυριαζή, ο Γιώργος Τσούλος (πηγή Φασούλι)  και η Κουγιός ΑεΒΕ.