Δεν σταματούν…  λεπτό στο Διαγόρα

Δουλεύουν πολύ αυτές τις μέρες οι παίκτες του Διαγόρα, καθώς η τεχνική ηγεσία θέλει να εκμεταλλευτεί κατά τον καλύτερο τρόπο το γεγονός, πώς ο «γηραιός» έχει ρεπό την πρώτη αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής.

Ο Νίκος Παντέλης δούλεψε πολύ προχθές στις 11.30 το πρωί στο Δημοτικό Στάδιο με τους παίκτες του σε θέματα τακτικής και σχεδιασμού στον αγωνιστικό χώρο, ενώ οι παίκτες του ασκήθηκαν ακόμα σε θέματα φυσικής κατάστασης και ενδυνάμωσης.

Παράλληλα, ο Χάρης Ταμπάσης γύμνασε τους τερματοφύλακες της ομάδας, καθώς τους θέλει και τους τρεις «ετοιμοπόλεμους» να μπουν στη… μάχη, όποτε τους ζητηθεί.

Επίσης οι παίκτες του Διαγόρα, επρόκειτο να έχουν το καθιερωμένο τετ α τετ με γνωστό διατροφολόγο, προκειμένου να υποβληθούν σε μετρήσεις, αλλά και να πάρουν οδηγίες σε ότι αφορά τη διατροφή τους.

Το ίδιο θα κάνει ο Διαγόρας στις 10 το πρωί στο Δημοτικό Στάδιο της πόλης μας.

Παράλληλα οι Διοικούντες σε συνεργασία με την τεχνική ηγεσία, ασχολούνται με τα μεταγραφικά της ομάδας, καθώς το ρόστερ χρειάζεται ακόμα ενίσχυση.

Στάσιμο πάντως παραμένει το θέμα της απόκτησης του Γιάννη Καρπαθάκη, ο οποίος συνεχίζει να προπονείται με τους «κυανέρυθρους»,  αλλά η απόκτηση του δεν έχει ακόμα ανακοινωθεί από τον επίσημο Διαγόρα. Είναι πολύ πιθανόν πάντως κάτι τέτοιο να γίνει μέσα στην εβδομάδα.

Ακόμα οι Διοικούντες ασχολούνται και με τις περιπτώσεις των Βραζιλιάνων, Ούγκο και Μπίσμαρκ.

Τα σχετικά τους έγγραφα πρέπει να είναι έτοιμα μέχρι το τέλος του μήνα όπως και τα δελτία τους, ενώ στα συν για το Διαγόρα στην περίπτωση αυτή, είναι το γεγονός πώς ο «γηραιός» της πόλης μας έχει ρεπό την πρώτη αγωνιστική του πρωταθλήματος.