Ξεκίνησαν οι προπονήσεις στην Αθλητική Ακαδημία

Στη δεύτερη εβδομάδα προπονήσεων μπαίνει από αύριο η νεοσύστατη Αθλητική Ακαδημία η οποία θα αντιπροσωπεύσει το Κολλέγιο Ρόδου στα προσεχή τοπικά πρωταθλήματα υποδομών.

Η έναρξη των προπονήσεων των ακαδημιών μπάσκετ πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 18 Σεπτεμβρίου και μάλιστα υπό την καθοδήγηση του νέου τεχνικού του συλλόγου, Μιχάλη Καρακωνσταντή, ο οποίος είναι κάτοχος διπλώματος Γ’ Κατηγορίας και στο παρελθόν έχει εργαστεί στο Δωριέα και στον ΓΣ Αφάντου 2005.

Η Αθλητική Ακαδημία Ρόδου είχε ανακοινώσει χαρακτηριστικά για την έναρξη της συνεργασίας τους ότι «θα είναι συνοδοιπόρος στην προσπάθειά μας για την ανάπτυξη του μπάσκετ στις μικρές ηλικίες και στο τμήμα του μίνι, όπου θα συμμετέχει η ομάδα μας την προσεχή αγωνιστική περίοδο.

Η Αθλητική Ακαδημία Ρόδου καλωσορίζει στις τάξεις της τον Μιχάλη Καρακωνσταντή και ξεκινάει τη δουλειά με απώτερο σκοπό την παραγωγική διαδικασία και την εκμάθηση των μυστικών του αθλήματος στα παιδιά».

Παράλληλα, οι υπεύθυνοι της ομάδας είχαν προσθέσει πως «η προπονητική ομάδα και το Δ.Σ. αισθάνονται την ανάγκη να ευχαριστήσουν όλους τους γονείς για την εμπιστοσύνη που δείχνουν. Δεσμεύονται ότι τη φετινή χρονιά θα καταβάλλουν κάθε δυνατή προσπάθεια για την επίτευξη όχι μόνο υψηλών αγωνιστικών στόχων αλλά και για την καλλιέργεια κι ανάπτυξη του αθλήματος της καλαθοσφαίρισης, του ποδοσφαίρου και της ευγενούς άμιλλας».