Δόξα Ψίνθου: «Ενέσεις» εμπειρίας ζητάει ο Γιώργος Ορφανίδης

Με την αίσθηση πως βάσει της εικόνας της, η ομάδα του δεν άξιζε την ήττα, στο εντός έδρας παιχνίδι με την Κατταβιά το περασμένο Σάββατο, έμεινε ο προπονητής της Δόξας Ψίνθου, Γιώργος Ορφανίδης, αποδίδοντας το τελικό 0-2 στα λάθη απειρίας ενός συνόλου που στηρίζεται σ’ ένα μεγάλο βαθμό σε νεαρούς ποδοσφαιριστές. 

Ο τεχνικός των «βυσσινί» αναγνωρίζει πως η διαδικασία ωρίμανσης απαιτεί χρόνο, φοβάται όμως ταυτόχρονα πως τέτοιος δεν υπάρχει εν αφθονία για μία ομάδα που στοχεύει στην παραμονή της στην κατηγορία και άρα, οφείλει να αρχίσει να συγκεντρώνει βαθμούς, προκειμένου να μην μείνει πίσω και κληθεί να αντιμετωπίσει συνθήκες αφόρητης πίεσης, που δυσκολευτεί να διαχειριστεί.

 Στα μάτια του Γιώργου Ορφανίδη, η μεταγραφική ενίσχυση της Δόξας με έστω και λίγους έμπειρους ποδοσφαιριστές είναι επιβεβλημένη κι αυτή είναι και η εισήγησή του στη διοίκηση.

Η ανάγκη καθίσταται ακόμα μεγαλύτερη λόγω της απώλειας του Μιχάλη Χατζηνικόλα, ο οποίος αναχώρησε για σπουδές, καθώς και της επικείμενης του Παύλου Στελλά για τον ίδιο λόγο, σε δύο τρεις αγωνιστικές.