Ο Τζιβίλογλου  πλήρωσε  το… μάρμαρο στον Φοίβο

Πολύ βαριά η ήττα του Φοίβου στη Λίνδο από τον Κλεόβουλο και το τελικό 5-1 δημιούργησε «κραδασμούς» στο «οικοδόμημα» της ομάδας.

Έφταιξαν πέραν των λαθών για την ήττα, ακόμα και «κακές συμπεριφορές» όπως έγινε γνωστό, με αποτέλεσμα να υπάρξει λύση συνεργασίας με παίκτη, που αιφνιδίασε. 

Η Διοίκηση του Φοίβου αποφάσισε τη λύση της συνεργασίας του  με τον Ευτύχη Τζιβίλογλου. Μάλιστα στην ανακοίνωση του συλλόγου αναφέρονται τα εξής: 

«Το Δ.Σ του Φοίβου Κρεμαστής ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας του με τον ποδοσφαιριστή Ευτύχη Τζιβίλογλου. Του ευχόμαστε καλή συνέχεια στην ποδοσφαιρική του καριέρα». 

Ο παίκτης δεν θέλησε να πει κάτι το ιδιαίτερο για την περίπτωση. Μάλιστα σύμφωνα με τις υπάρχουσες πληροφορίες, του έγιναν πολλές προτάσεις χθες, για να συνεχίσει σε άλλη ομάδα την ποδοσφαιρική πορεία του στο νησί μας. 

Ζήτησε να φύγει ο Κεφάλας
Στο μεταξύ πέραν της περίπτωσης του Τζιβίλογλου, υπήρξε πρόβλημα και με τον Μιχάλη Κεφάλα. Ο έμπειρος γκολκίπερ ζήτησε να αποχωρίσει από το Φοίβο, προβάλλοντας προσωπικούς λόγους.

Ο γκολκίπερ της ομάδας της Κρεμαστής ενοχλημένος από τη βαριά ήττα, τις εξελίξεις με την αποχώρηση Τζιβίλογλου, συναντήθηκε με τη Διοίκηση και ζήτησε να επιστρέψει την προκαταβολή και να λυθεί η συνεργασία, θέλοντας με αυτή του την κίνηση, να καταδείξει πώς σε μια βαριά ήττα υπεύθυνοι δεν είναι μόνο οι ποδοσφαιριστές.   

Η Διοίκηση από την πλευρά της είναι ανένδοτη με τη λύση της συνεργασίας και προσπαθεί να τον μεταπείσει, να αναιρέσει την απόφασή του και να μείνει στην ομάδα, κάτι που δεν αποκλείεται να συμβεί τελικά. 

Έκλεισε τον Γιαννούλη
Στο μεταξύ μες στα πολλά αρνητικά των τελευταίων ημερών για το Φοίβο, υπάρχει και κάτι θετικό για το σύλλογο, ο οποίος προχώρησε στην απόκτηση από τον Ορφέα του 18χρονου γκολκίπερ Ραφαήλ Γιαννούλη, τον οποίο γνωρίζει πολύ καλά ο Σάββας Ορφανίδης, μιας και τον είχε και στην ομάδα της Ρόδου. 
Την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος, ο Φοίβος υποδέχεται τη Δόξα Ψίνθου με σκοπό να επιστρέψει στις νίκες.