Καθαρισμός της παραλίας των Βληχών

Στα πλαίσια της περιβαλλοντολογικής πολιτικής και ευαισθητοποίησης του ομίλου Lindos Hotels, και με αφορμή τις εορταστικές εκδηλώσεις για την παγκόσμια ημέρα τουρισμού τα ξενοδοχεία Lindos Royal Resort και Lindos Village Resort & Spa, βραβευμένα με το Travelife Gold Award, μέσω της περιβαλλοντικής τους ομάδας αποτελούμενη από  εργαζόμενους όλων των βαθμίδων, πραγματοποίησε για άλλη μια χρονιά καθαρισμό της παραλίας Βληχά, την Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου 2017.

Ο διευθυντής του ξενοδοχείου Lindos Royal Resort, Σταύρος Δεληγιαννάκης, δήλωσε: «Αισθάνομαι ιδιαίτερα περήφανος για την περιβαλλοντική ομάδα αλλά και για όλο το προσωπικό των ξενοδοχείων μας που με ιδιαίτερο κέφι και ζήλο συμμετείχε στη δράση για τον καθαρισμό της παραλίας Βληχά για ακόμη μια χρονιά και το 2017.

Πιστοί στην δέσμευσή μας να προστατεύουμε το περιβάλλον αλλά και να συμβιώνουμε αρμονικά με την τοπική κοινότητα, θα συνεχίσουμε με ακόμα περισσότερες πρωτοβουλίες στο μέλλον. Το καλύτερο δώρο για όλους μας ήρθε από τους επισκέπτες και πελάτες μας, που υποδέχτηκαν με ενθουσιασμό και επιβράβευσαν με τα σχόλια και τις ευχαριστίες τους αυτή μας την ενέργεια.»

Ο διευθυντής του ξενοδοχείου Lindos Village Resort & Spa, Λέτσιος Αλέξανδρος, δήλωσε «Το όραμά μας γίνεται πράξη: Αειφόρος ανάπτυξη και επενδύσεις, για το τώρα και το αύριο. Με σεβασμό στο περιβάλλον, στον επισκέπτη,  στον εργαζόμενο, και την τοπική κοινωνία.»