Αναβλήθηκε η δίκη του επιχειρηματία που τα έκανε γυαλιά- καρφιά

Αναβλήθηκε η δίκη του επιχειρηματία που τα έκανε γυαλιά- καρφιά

Αναβλήθηκε η δίκη του επιχειρηματία που τα έκανε γυαλιά- καρφιά

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 634 ΦΟΡΕΣ

Αναβλήθηκε για τις 13 Οκτωβρίου η δίκη του 30χρονου επιχειρηματία από τη Λίνδο, ο οποίος πριν μερικές ημέρες με αφορμή έλεγχο που του έκαναν οι αστυνομικοί μετά από καταγγελία για ηχορύπανση τους επιτέθηκε, τους εξύβρισε και προκάλεσε φθορές στο περιπολικό που τον μετέφερε στο τμήμα, αλλά και στα κρατητήρια όπου «φιλοξενήθηκε»!

Το περιστατικό σημειώθηκε στις 24 Σεπτεμβρίου τα ξημερώματα και μετά από προθεσμία που ζήτησε η δίκη επρόκειτο να γίνει χθες στο Τριμελές Αυτόφωρο Πλημμελειοδικείο Ρόδου.
Ωστόσο διά των συνηγόρων του κ.κ. Στέλιου Αλεξανδρή και Σταύρου Παναγιωτακόπουλου ο 30χρονος ζήτησε δημόσια συγγνώμη από τους αστυνομικούς, λέγοντας πως σε καμία περίπτωση δεν ήθελε να γίνουν όσα έγιναν, πρώτη φορά στη ζωή του συμβαίνει κάτι τέτοιο και αυτό οφείλεται στο ότι βρισκόταν υπό την επήρεια μέθης. Ο

30χρονος δια των δικηγόρων του έκανε γνωστό πως ήδη έχει έρθει σε συνεννόηση με τους διοικητές των Τμημάτων Αρχαγγέλου και Νότιας Ρόδου προκειμένου να αποκαταστήσει τις ζημιές που έχει προκαλέσει για αυτό και υποβάλλει αίτημα αναβολής.

Το δικαστήριο έκανε δεκτό το αίτημα και ανέβαλε την εκδίκαση της υπόθεσης για τις 13 Οκτωβρίου 2017 προκειμένου έως τότε ο 30χρονος να έχει αποκαταστήσει τις ζημιές και να προσκομίσει σχετικές βεβαιώσεις από τους διοικητές των τμημάτων για τις φθορές στο αστυνομικό τμήμα και στο περιπολικό.

Την αντίθεσή του στο αίτημα αναβολής επεσήμανε ο δικηγόρος των αστυνομικών (πολιτικής αγωγής) κ. Άκης Δημητριάδης.

Σύμφωνα με όσα περιλαμβάνονται στη δικογραφία που έχει σχηματιστεί, όλα ξεκίνησαν όταν στις 24 Σεπτεμβρίου 2017 στις 4 τα ξημερώματα αστυνομικοί του Τμήματος Νότιας Ρόδου κλήθηκαν να μεταβούν στο ξενοδοχείο του 30χρονου στη Λίνδο για διατάραξη από μουσική.

Όταν οι αστυνομικοί έφθασαν εκεί ζήτησαν από τον επιχειρηματία- ο οποίος φέρεται ότι βρισκόταν υπό την επήρεια μέθης- να τους δώσει τα στοιχεία του, κάτι που εκείνος αρνήθηκε, ενώ άρχισε να τους βρίζει και ταυτόχρονα τους εξύβριζει κακόβουλα και να τους απειλεί. Μάλιστα ο 30χρονος φέρεται να προσπάθησε να … δαγκώσει και έναν εκ των αστυνομικών, και τότε οι υπόλοιποι επιχείρησαν να τον συλλάβουν, όμως και ο κατηγορούμενος αντιστάθηκε.

Ο ίδιος όταν τελικά τον επιβίβασαν μέσα στο περιπολικό, προκάλεσε φθορές χτυπώντας με τα πόδια του το μοχλό των ταχυτήτων , ενώ όταν τελικά έφθασαν στο Αστυνομικό Τμήμα Αρχαγγέλου και μεταφέρθηκε στα κρατητήρια, βρισκόμενος σε έξαλλη κατάσταση προκάλεσε ζημιές σπάζοντας με τα χέρια του μία βάση λάμπας φωτισμού των κρατητηρίων.

Επίσης έξω από τα κρατητήρια έσπασε το αναστημόμετρο και με τα κομμάτια αυτού προσπάθησε να σπάσει τα λουκέτα του! Τέλος ο 30χρονος έσκισε ένα στρώμα που βρισκόταν μέσα στα κρατητήρια, ενώ προκάλεσε φθορές και στην τουαλέτα που υπάρχει μέσα στο δωμάτιο.

Διαβάστε ακόμη

Συνελήφθη 22χρονος αλλοδαπός για διακίνηση ναρκωτικών στη Ρόδο

Καταδικάστηκε 53χρονος Βούλγαρος που εξαπάτησε υπάλληλους ανταλλακτηρίων

Αθωώθηκε 46χρονη για στέρηση επικοινωνίας του παιδιού με τον πατέρα του

Κάθειρξη 5 ετών σε 27χρονο Ουκρανό για τη μεταφορά αλλοδαπών

Αθώοι λόγω αμφιβολιών κρίθηκαν από το Πενταμελές Εφετείο Δωδεκανήσου οι δύο εφοριακοί που κατηγορούνταν για δωροληψία

Αθωώθηκε 50χρονη για τη βοήθεια σε ανήλικους

Κλεμμένα κοσμήματα βρέθηκαν σε κοσμηματοπωλείο της Ρόδου

Αθώοι κρίθηκαν Τούρκος και Ρώσος για διακίνηση μεταναστών στην Κω