Επιστροφή Τζιβίλογλου στον Φοίβο

Θετική εξέλιξη υπήρξε χθες στο ζήτημα του «διαζυγίου» Φοίβου και Τζιβίλογλου. Παρά το γεγονός πως ανακοινώθηκε η λύση της συνεργασίας και επίσημα από την Διοίκηση, η αναγκαιότητα παρουσίας στο ρόστερ του έμπειρου ποδοσφαιριστή κρίθηκε επιβεβλημένη.

Έτσι Διοίκηση και παίκτης συναντήθηκαν χθες το απόγευμα στα αποδυτήρια για να επανεξετάσουν το θέμα . Από την πλευρά του ο παίκτης παραδέχθηκε κάποια λάθη αγωνιστικά που έχει κάνει, δίνοντας τόπο στο καλό του συλλόγου που είναι γνωστό πως αγαπάει.

Το ίδιο συνέβη και από την πλευρά της Διοίκησης. Οι δυο πλευρές έδωσαν και πάλι τα χέρια, η λύση συνεργασίας θεωρείται ως μη γενόμενη κι ο παίκτης θα συνεχίσει να φοράει την φανέλα της ομάδας του Φοίβου.

Στο μεταξύ συναγερμός έχει σημάνει στην Κρεμαστή, με αφορμή ένα ακόμα παιχνίδι του Φοίβου  για το πρωτάθλημα  και μάλιστα στην έδρα του. Το πατατράκ στη Λίνδο διαδέχεται αύριο ένα ματς που κρύβει κινδύνους κι ο Φοίβος θέλει να γυρίσει τον τροχό της τύχης του… Θέλει να παίξει καλό ποδόσφαιρο και να επιστρέψει στις νίκες.Την 3η αγωνιστική οι «κυανοκίτρινοι» φιλοξενούν τη Δόξα Ψίνθου κι αυτό που όλοι επιθυμούν, είναι να επιστρέψουν στις καλές εμφανίσεις.

Εκείνο που πρέπει να σημειωθεί είναι πως ο Μιχάλης Κεφάλας, παρά το γεγονός πως ζήτησε να αποχωρήσει, τελικά συνεχίζει να προπονείται με την υπόλοιπη ομάδα και είναι στη διάθεση του προπονητή του για το αυριανό παιχνίδι.