Περιφέρεια: "Ξεπέρασαν κάθε όριο απρέπειας και τραμπουκισμού οι Α. Ανανίας και Π. Κουνάκης"

Περιφέρεια: "Ξεπέρασαν κάθε όριο απρέπειας και τραμπουκισμού οι Α. Ανανίας και Π. Κουνάκης"

Περιφέρεια: "Ξεπέρασαν κάθε όριο απρέπειας και τραμπουκισμού οι Α. Ανανίας και Π. Κουνάκης"

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 1344 ΦΟΡΕΣ

"Σκληρή" ανακοίνωση εξέδωσε η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, σε βάρος των περιφερειακών συμβούλων κ.κ. Άγγελου Ανανία και Παναγιώτη Κουνάκη" αναφορικά με την ανακοίνωση που έδωσαν στη δημοσιότητα οι ίδιοι και τα όσα είχαν προηγηθεί στη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου στη διάρκεια της προηγούμενης μέρας.

Στη ανακοίνωση της Περιφέρειας αλλά και την ανακοίνωση των κ.κ. Κουνάκη και Ανανία αναφέρονται συγκεριμένα:

"Οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι Άγγελος Ανανίας και Παναγιώτης Κουνάκης ξεπέρασαν κάθε όριο απρέπειας και τραμπουκισμού, στη σημερινή συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου.

Ο ψυχισμός τους είναι τέτοιος που επιχείρησαν να αναδείξουν ως πολιτικό ζήτημα, ένα καθαρά τεχνικό πρόβλημα. Φυσικά απέτυχαν.

Σε πλήρη συμφωνία των αρχηγών των παρατάξεων, μετά το τεχνικό πρόβλημα που δεν επέτρεψε την ορθή επικοινωνία, όλα τα θέματα μετατέθηκαν στην επόμενη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου, στη Ρόδο, με μόνη παραφωνία τους δυο φωνασκούντες, που νόμιζαν ότι βρήκαν την ευκαιρία να πουλήσουν μαγκιά και τσαμπουκά.

Ο ξεπεσμός δεν έχει πάτο γι αυτούς που επαίρονται και αυτοπροβάλλονται για το δήθεν «νέο στην πολιτική», ενώ στη πραγματικότητα εκφράζουν ό,τι πιο απωθητικό και παρωχημένο.

Μια λέξη μόνο: ντροπή.

Ας φροντίσουν επιτέλους να ενηλικιωθούν πολιτικά και ίσως τότε να αναληφθούν ότι με την πολιτική δεν ασχολούμαστε ούτε για να γεμίζουμε τα μαγαζιά μας, ούτε για να περιφέρουμε κενούς περιεχομένου πολιτικούς τίτλους στον πεζόδρομο.

Η ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΤΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ

Την απαξίωση του Περιφερειακού Συμβουλίου Νοτίου Αιγαίου, καταγγέλλουν με ανακοίνωσή τους οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι κ.κ. Άγγελος Ανανίας και Π. Κουνάκης.
Αναφέρουν συγκεκριμένα τα εξής:
“Η απαξίωση και η διαρκής υποβάθμιση του Περιφερειακού Συμβουλίου, από την Περιφερειακή Αρχή, οδήγησε στον εκφυλισμό της λειτουργίας του.
Αφού έχουν περάσει περισσότερο από δύο μήνες χωρίς τη σύγκλιση του Οργάνου, αποφασίστηκε ο ορισμός της με τηλεδιάσκεψη ανάμεσα σε δύο χώρους με αδυναμία επαρκούς επικοινωνίας. Αυτό, ενώ έχουν γίνει επιτυχημένες τηλεδιασκέψεις ανάμεσα σε αίθουσες της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου στο παρελθόν. Η αναβολή όλων των θεμάτων, εκτός ελάχιστων επειγόντων, οι εντάσεις και οι ανώφελοι διαξιφισμοί ήταν το δυσάρεστο επακόλουθο. Περισσότερο δυσάρεστη είναι όμως, η αίσθηση ότι αυτό ήταν και το επιθυμητό για την Περιφερειακή Αρχή. Η αδιαφορία, εκ μέρους της, για σύγκλιση, συνεργασία και παραγωγή έργου είναι χωρίς προηγούμενο. Στο διχασμό, την έριδα και την επικοινωνία του αυτονόητου… κάνει πρωταθλητισμό!
Οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι
Άγγελος Ανανίας
Παναγιώτης Κουνάκης”

Διαβάστε ακόμη

Πολλές οι «παρθένες» παραλίες στα Δωδεκάνησα που εντάσσονται στις... απάτητες

Ολοκληρώθηκαν τα αντιπλημμυρικά έργα που χρηματοδότησε η Eurobank

Συλλυπητήρια δήλωση του Γιάννη Παππά για την απώλεια του Κώστα Κωτικώστα

Αλ. Κολιάδης: Ας μην μας κουνάνε το δάχτυλο και ας μην επικαλούνται τη Δημοκρατία αυτοί που έξι μήνες τώρα αρνούνται να αποδεχτούν τη λαϊκή ετυμηγορία

Επίσκεψη γυναικών από το Κέντρο Ημερήσιας Απασχόλησης «Κορωνίς»

Ν. Γερονικόλας: Περί πολιτικής ηθικής

Απεργία δικαστικών υπαλλήλων στις 24 Απριλίου

Μαθήματα πυρόσβεσης σε εθελοντές για λήψη πιστοποίησης στη Ρόδο